Grimsi_ ••● Ήuzuя ••● Kayıtlı Üye 26 Şubat 2010 5.461 8 21 Ekim 2012 Konu Sahibi Grimsi_ #1 Arkadaşlar elimde bazı kitaplar var satmayı düşündüğüm. Takasta yapabiliriz önerdiğiniz takas yapacağınız kitap, almayı düşündüğüm bir kitap ise eğer. İlgilenenlere duyrulur. Kitaplar şu şekilde: Debbie Macomber'ın Küçük Mucizeler Dükkanı kitabı, -10 lira. Riccon İlhan Doğan 'ın: Bedenin Dili adlı bir kitabı var. -10 lira Kişisel gelişim kitabı olarak: Büyük Düşünmenin Büyüsü - Dr. David J. Schwartz -10 lira Knut Hamsun'un güzel ve sürükleyici bir romanı Açlık Bu kitabın elimdeki hali biraz eski olduğu için -5 lira.
Arkadaşlar elimde bazı kitaplar var satmayı düşündüğüm. Takasta yapabiliriz önerdiğiniz takas yapacağınız kitap, almayı düşündüğüm bir kitap ise eğer. İlgilenenlere duyrulur. Kitaplar şu şekilde: Debbie Macomber'ın Küçük Mucizeler Dükkanı kitabı, -10 lira. Riccon İlhan Doğan 'ın: Bedenin Dili adlı bir kitabı var. -10 lira Kişisel gelişim kitabı olarak: Büyük Düşünmenin Büyüsü - Dr. David J. Schwartz -10 lira Knut Hamsun'un güzel ve sürükleyici bir romanı Açlık Bu kitabın elimdeki hali biraz eski olduğu için -5 lira.
pembemaviii Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2012 661 1 21 Ekim 2012 Konu Sahibi Grimsi_ #2 Kitapların bu kadar mı? Bende burada uygun fiyata kitaplara bakıyorum günlerdir. Fakat şehir dışına yollayamiyorlar. Senin öyle bir imkanın var mı? Aradigin ve istediğin kitapların ismini yaz istersen,bende varsa eğer..
Kitapların bu kadar mı? Bende burada uygun fiyata kitaplara bakıyorum günlerdir. Fakat şehir dışına yollayamiyorlar. Senin öyle bir imkanın var mı? Aradigin ve istediğin kitapların ismini yaz istersen,bende varsa eğer..
Grimsi_ ••● Ήuzuя ••● Kayıtlı Üye 26 Şubat 2010 5.461 8 21 Ekim 2012 Konu Sahibi Grimsi_ #3 Elimde başka kitaplarımda var ama onları satmayı düşünmüyorum :) Türk yazarlardan roman olarak neler var birkaçını söyleyebilir misin? Şehirdışı neresi ve kargo fiyatı ne kadar oluyor bilgim yok ama, senin var mı bu konuda bilgin?
Elimde başka kitaplarımda var ama onları satmayı düşünmüyorum :) Türk yazarlardan roman olarak neler var birkaçını söyleyebilir misin? Şehirdışı neresi ve kargo fiyatı ne kadar oluyor bilgim yok ama, senin var mı bu konuda bilgin?