- Emoji Skoru
- 43
- Puanlar
- 318
merhaba doktor bey ben bugun itibari ile hastaneye rutin kontrollerime gittim bebeğim ters duruyormuş sezeryan dedi doktorum ama sata göre 34 hafta usgye göre 32 hafta çıkıyor beni doplere gönderdi bebeğimin göbek kordonunu ölçtürmek için sonuç ALB 2.25 RF 0.56 çıktı bu sonuçlara göre normal dedi gelişim geriliğinden şüphelenmiştim dedi doktorum 1 hafta yatak istiharati ve düzenli beslenme önerdi
geldim içim rahat etmedi özele gittim bebeğim haftasına göre 1850 kg mış biraz zayıf dedi gelişim geriliği varmı die sordugumda sınırdasın dedi korkmamı gerektircek bi durum olmadığını söyledi egerki bebeğimin gelişi ilerlemesse sezeryanın erken tarihe alınabilmesini söyledi
şimdi çok korkuyorum bu aradaki 2 haftalık fark kapanırmı birde bebeğim kilo olarak normale dönermi
geldim içim rahat etmedi özele gittim bebeğim haftasına göre 1850 kg mış biraz zayıf dedi gelişim geriliği varmı die sordugumda sınırdasın dedi korkmamı gerektircek bi durum olmadığını söyledi egerki bebeğimin gelişi ilerlemesse sezeryanın erken tarihe alınabilmesini söyledi
şimdi çok korkuyorum bu aradaki 2 haftalık fark kapanırmı birde bebeğim kilo olarak normale dönermi