Bebek İkinci El satıyorum .1-3 yas arası bebek kıyafetleri ve araç gereç-kız bebek için

playskoll yaramaz topların cihazı çalışmakta olup, topları eksiktir. 2 adet topu vardır. (Toplarını evde hala arıyorum) Siz topları temin ederim diyorsanız 30 tl'den gönderirim.

Az önce playskoll ile görüştüm. Topları tarafıma gönderiyor olacaklar. . Şu an itibari ile sorunsuz 40 Tl olarak satışı devam etmektedir.

merhaba,
sandalet 24 numara olup clarks markadır. 1 defa giyilmiştir. (Küçük almışım kızımın ayağına olmadı.)-35 tl
sallanan fili 20 tl'den veriyorum.

Az önce playskoll ile görüştüm. Topları tarafıma gönderiyor olacaklar. . Şu an itibari ile sorunsuz 40 Tl olarak satışı devam etmektedir.
Benimde yaramaz toplarim eksik.ben playskoola mail attim ama cvp almadim.nereyi aradiniz bana ozelden bile olsa numarayi yazarmisiniz

(0216) 422 90 10 -hasbro müşteri hizmetleri- ücretsiz gönderiyorlar. hatta benim adıma kargo yapmışlar bile..

Fiyatı 40.Tl'dir.

fiyatı 20 tl

Ceylan Bebenin ürünü olup 3 yaşa kadar olur. 20 TL

İdil Baby'nin ürünüdür. Etikette 18-24 ay ibaresi mevcuttur.
Ancak kalıp geniş olup 3 Yaşa kadar giyilebilir.30 TL

Kanz Marka 4 yaştır. 40 TL

andy wawa 2 yaş-15 TL

Benetton marka 3 yaş-10 TL

Benetton marka 2 yaş etiketli 3 yaşa kadar olur.10 TL

Clarks marka sıfır sayılır(1 kez giyildi)24 Numara -35 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…