• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat ve kesenin uyumsuz olması

elifsyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
340
377
53
Merhabalar,
Uzun süredir takip ediyordum ama gebe olduğumu öğrenince kayıt olmak istedim. Bugün doktor kontrolümüz vardı ve sat:5 hafta 4 gün kese:4 hafta 5 gün izlendi. Arada 6 günlük fark var. İlk gebeliğimde bebek gelişmedi ve kalbi durdu kaybettim. Bugün kontrolden sonra evde sürekli ağlıyorum aynı şeyleri yaşarım diye. Benzer durumda olup, bebeği sağlıklı olan anneler paylaşabilir mi lütfen? Dua edin bana sağlıklı olması için 😢

Merhabalar,
Uzun süredir takip ediyordum ama gebe olduğumu öğrenince kayıt olmak istedim. Bugün doktor kontrolümüz vardı ve sat:5 hafta 4 gün kese:4 hafta 5 gün izlendi. Arada 6 günlük fark var. İlk gebeliğimde bebek gelişmedi ve kalbi durdu kaybettim. Bugün kontrolden sonra evde sürekli ağlıyorum aynı şeyleri yaşarım diye. Benzer durumda olup, bebeği sağlıklı olan anneler paylaşabilir mi lütfen? Dua edin bana sağlıklı olması için 😢
Doktorun olumsuz bişey dedimi canm..kese kaç mm

Merhabalar,
Canım gec döllenme olabılır benım sata 5+1 di doktor ultrasonda 4+4 dedı yanı 4 gun gerı ama doktor olumsuz bir sey demedi 2 hafta sonra kalp atisi ıcın cagırdı genelde zaten tamamlıyor diyor bebekler haftakrını üzülme canım Allaha dua et

Haftaya tekrar gel dedi. Eğer 1 hafta sonra 5 hafta 5 günlük olursa sorun yok, kalp atışını bekleriz dedi. Ama gerginim ağlıyorum sürekli

Canım gec döllenme olabılır benım sata 5+1 di doktor ultrasonda 4+4 dedı yanı 4 gun gerı ama doktor olumsuz bir sey demedi 2 hafta sonra kalp atisi ıcın cagırdı genelde zaten tamamlıyor diyor bebekler haftakrını üzülme canım Allaha dua et

Sanırım ilk gebeliğimde yaşadıklarımdan dolayı temkinli davranıyor. Çok teşekkürler. Allah bebeklerimizi hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah🤲🏻

Haftaya tekrar gel dedi. Eğer 1 hafta sonra 5 hafta 5 günlük olursa sorun yok, kalp atışını bekleriz dedi. Ama gerginim ağlıyorum sürekli
Aglama canım Allahın dedıgı olur benım 4 ay önce bir düşüğüm oldu su an evet korkuyorum ama rabbım ne derse o Allah bize de nasip eder inşallah canım bol bol dua et Allahım merhametlıdır

Hiç canını sıkma canım öncelikle..emin ol çoğu insan bu durumu yaşıyor..geç döllenmesi vs..sen rahat ol stres yapma dikkat et kendine..benimde salı günü kontrolün var benimde endişelerim var ama Allah'tan hayırlısı olsun dua ett bol boll

gittim zaman kontrole sizinle paylaşırım elbet ❤️ Dua etmekten başka birşey gelmiyor malesef

merhaba,
Doktorum geç yumurtlamadır dedi. Bazen öne geçiyor bazen 6 gün geride oluyor ama büyüyor şükür 😊
Elif hanim benzer durumdayiz,bebeginiz saglikla olmustur insallah,bende tedirginim sizin daha sonraki sürec ne oldu acaba

Back