• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sat ve bat adetle ilgili bisey heralde sormasi ayip nedemek hanimlar

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.766
2.294
333
36
Sat ve bat gunum yaziyolar bu ne anlama geliyor kizlar bilgilendirirseniz cok sevinirim

Hamile kalmak istedigimizde doktorumuz tarafindan anlatilir heralde.
Bende bilmiyorum, hic merak ta etmedim ama gebelikle alakali :KK51:

Benim bildigim sat= son adet tarihi
bat= baslangic adet tarihi tamamen kendim dusunup buldum :)

sat - son adet tarihi diye biliyorum.
bat - tahminimce beklenen adet tarihi

Sat = son adet tarihi
Bat= beklenen adet tarihi
Gebelik topiği sizin için daha uygun.

Sat son adet tarihi
bunda hemfikiriz de bati bilemedim
bat da benim bildigim tokat usulu bir yemek.
:kk77:
Iiyyy espri igrenc oldu hatta espri bile olmadi :KK53:

sat : son adet kanamasının başladığı ilk gün
bat : beklenen adet tarihi

Peki bu sat i söylerken ilk günü baz alarak söylüyorduk değil mi? Heralde öyledir. Emin olmak istedim.

Sat son adet tarihi
bunda hemfikiriz de bati bilemedim
bat da benim bildigim tokat usulu bir yemek.
:kk77:
Iiyyy espri igrenc oldu hatta espri bile olmadi :KK53:
Canim ben azeri oldugum icin bazen bole basit seyleri cozemeyebiliyorum.buarada tv de gormusdum bat galiba mercimekle yapilan hafif sulu salata gibi biseydi hatta evde denemisdim:Dasma yapragi kullananda vardi:KK39:galibaaa

gebelik bölümüne neden açmıyorsunuz ki bu konuları.

Canim ben azeri oldugum icin bazen bole basit seyleri cozemeyebiliyorum.buarada tv de gormusdum bat galiba mercimekle yapilan hafif sulu salata gibi biseydi hatta evde denemisdim:Dasma yapragi kullananda vardi:KK39:galibaaa
Evet canim aynen asma yapragi kullanarak yeniyor. Degisik bisey ama tabi senin sordugun batla hic ilgisi yok. Herhalde hamile oldugumdam olsa gerek birden aklima yemek olan bat geldi.

Estagfirullah basit bisey olarak bakmadim. Siz azeri oldugunuz halde bilmiyormussunuz ben kendi dilim oldugu halde bat in acilimini bilmiyordum.

Evet canim aynen asma yapragi kullanarak yeniyor. Degisik bisey ama tabi senin sordugun batla hic ilgisi yok. Herhalde hamile oldugumdam olsa gerek birden aklima yemek olan bat geldi.
BEnde hamile olmakcin ugrasiyorum canim okudugum forumlarda sat bat adetle ilgili bisey oldugunu biliyodum ama ne oldugunu bilmiyodum

Back