Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adetin ilk gunu.Peki bu sat i söylerken ilk günü baz alarak söylüyorduk değil mi? Heralde öyledir. Emin olmak istedim.
Canim ben azeri oldugum icin bazen bole basit seyleri cozemeyebiliyorum.buarada tv de gormusdum bat galiba mercimekle yapilan hafif sulu salata gibi biseydi hatta evde denemisdimSat son adet tarihi
bunda hemfikiriz de bati bilemedim
bat da benim bildigim tokat usulu bir yemek.
Iiyyy espri igrenc oldu hatta espri bile olmadi![]()
Evet canim aynen asma yapragi kullanarak yeniyor. Degisik bisey ama tabi senin sordugun batla hic ilgisi yok. Herhalde hamile oldugumdam olsa gerek birden aklima yemek olan bat geldi.Canim ben azeri oldugum icin bazen bole basit seyleri cozemeyebiliyorum.buarada tv de gormusdum bat galiba mercimekle yapilan hafif sulu salata gibi biseydi hatta evde denemisdimasma yapragi kullananda vardi
galibaaa
Estagfirullah basit bisey olarak bakmadim. Siz azeri oldugunuz halde bilmiyormussunuz ben kendi dilim oldugu halde bat in acilimini bilmiyordum.Canim ben azeri oldugum icin bazen bole basit seyleri cozemeyebiliyorum.buarada tv de gormusdum bat galiba mercimekle yapilan hafif sulu salata gibi biseydi hatta evde denemisdimasma yapragi kullananda vardi
galibaaa
BEnde hamile olmakcin ugrasiyorum canim okudugum forumlarda sat bat adetle ilgili bisey oldugunu biliyodum ama ne oldugunu bilmiyodumEvet canim aynen asma yapragi kullanarak yeniyor. Degisik bisey ama tabi senin sordugun batla hic ilgisi yok. Herhalde hamile oldugumdam olsa gerek birden aklima yemek olan bat geldi.
Aynen canim sonunda ogrendik)))Birlikte ogrenmis olduk :)