Sat tarihime gore ultrason farklı normal mi

ipek08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
36
5
28
SAT'ima göre 5+5 oluyor ultrasona göre 4+6 dedi doktor kese gözüktü ama bebek yok devlete gittimde bugün sizce anormal bir durum var mıdır ki 12 gün sonra başka doktora gidicem

Merhabalar, gayet normal hiç can sıkmayın. Geç döllenme olmuştur bizim de SAT’A göre 17 hafta ultrason 16 hafta gözüküyor. Bebişimi ve kalp atışını ultrasonda 6+2 de görmüştük sabırlı olun

4+6 demek 4 hafta 6 gün demek dimi

Bir kere beta baktırdım 6 gün önce 831 çıkmıştı 6 gün sonra yine gittim bugün işte keseye bakti bidaha beta bakcaz mi dedim gerek yok dedi ne kadar yükselmiş diye bakcaktim

SAT'ima göre 5+5 oluyor ultrasona göre 4+6 dedi doktor kese gözüktü ama bebek yok devlete gittimde bugün sizce anormal bir durum var mıdır ki 12 gün sonra başka doktora gidicem
Anormal değil

Bir kere beta baktırdım 6 gün önce 831 çıkmıştı 6 gün sonra yine gittim bugün işte keseye bakti bidaha beta bakcaz mi dedim gerek yok dedi ne kadar yükselmiş diye bakcaktim
Benim beta 1581 gibi bir şeydi kese ancak görünmüştü

Benim sat’a göre 9 haftalıktı, usg’ye göre 5 haftalıktı. 1 ay regl görmemiştim o ay hamile kalmışım. Geç yumurtlamaydı gayet normal bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…