• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Satılık fisher prize dönence. Otomatik salllanan beşik

Littlemore

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
471
344
103
oyun halısı ve araba satıldı arkadaslar.

Dönence fisher prize mutlu düşler uzaktan kumandalı. Sorunsuz oda mayıs da alındı 100 tl

Otomatik sallanan beşik 13 kg ya kadar. İster pille ister elektrikle. Sinekliğinde oyuncakları var. Müzik çalıyor. Zaman ayarlamalı. 250 tl

Yepyeni duruyor.

Ürünlerim tertemiz isteyen gelip bakabilir evimde almak zorunda değil. O kadar güveniyorum kızlar. Hepinize bebişlerinizle mutlu haftalar :anne:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    24,4 KB · Görüntüleme: 252
  • image.jpeg
    image.jpeg
    60,4 KB · Görüntüleme: 205
  • image.jpeg
    image.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 193
  • image.jpeg
    image.jpeg
    82,6 KB · Görüntüleme: 192
  • image.jpeg
    image.jpeg
    48,6 KB · Görüntüleme: 211
  • image.jpeg
    image.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 202
  • image.jpeg
    image.jpeg
    24,6 KB · Görüntüleme: 194
  • image.jpeg
    image.jpeg
    35,1 KB · Görüntüleme: 197
Son düzenleme:
Bebek arabası gerçekten Hakkı'nı veriyor ve sıfır ayarında nerdeyse gerçekten kızım olacağını bilsem hatta bebeğim olacak mı bilsem kaçırmaz alırdım alacak olan arkadaşlar kaçırmasın derim ;)

oyun halısı ve araba satıldı arkadaslar.

Dönence fisher prize mutlu düşler uzaktan kumandalı. Sorunsuz oda mayıs da alındı 100 tl

Otomatik sallanan beşik 13 kg ya kadar. İster pille ister elektrikle. Sinekliğinde oyuncakları var. Müzik çalıyor. Zaman ayarlamalı. 250 tl

Yepyeni duruyor.

Ürünlerim tertemiz isteyen gelip bakabilir evimde almak zorunda değil. O kadar güveniyorum kızlar. Hepinize bebişlerinizle mutlu haftalar :anne:
Ya canım bu resimleri Nasıl yükledin ben bi yapamadım ya

Back
X