- 11 Aralık 2009
- 92
- 0
-
- Konu Sahibi PembePamuk
canim simdi internetten hesapladim senin son SAT ini: dün 12 haftalik 1 günlükmüs. e ozamanda bugün 12+2 sin. BUDA DEMEK OLUYORKIIIIIII senin SON SAT inarkadaşlar meraba.ben forumu uzun zamandır takip ediyordum fakat yazı yazmıyordum..
bana yardım edecek arkadaşlar lütfen size soruyorum..
bugün doktora gittim...12 hafta 1 günlük hamile çıktım ultrasonda.fakat SAT ımı hatırlamadğım için 2 li test yaptıramayacağımı, yaptırsamda yanlış çıkacağını söyledi..
bende üzüldüm ve ağladım.bütün gün mortalim bozuktu..bilgisi olan arkadaşlar yardım eder misiniz..ben her ihtimale karşı testlerin yapılması taraftarıyım..bu ikinci hamileliğim..bi tane 2 yaşında kızım var..yardımlarınızı bekliyorum.
canım allah korusun testlerde kötü birşey çıkacak olursa bebeğini aldırırmıydın.bu sorunun cevabı çok önemli bence.eğer aldırmamsa cevabın,teste ne gerek var.test sonucu kötü çıkıp da bebeği sağlıklı doğup hamileliğini boşu boşuna berbat bir psikolojiyle geçiren bir sürü insan var.ben mesela tercihim sorulsa test yaptırmazdım.doktor isteyince itiraz etmedim sadece.ama eğer aldırırdım diyorsan testin yapılamaması kötü olmuş.inşallah bir yolu olur.
kızlar selam ben bir konu hakkında yorum yapmak istiyorum ikili testinizi mutlaka yaptırın derim ben ayrıca canım az cok ultrasınla aynı haftasındadır bebeğin yaptır benim 6 yaşında bir kızım var son derece sağlıklı kuzucum maşşallah gecen yıl kardeş yapalım dedik dkh bıraktım ve 9 ay sonra hamile kaldım ama terslik vardı hissediyordum neyse ben kızımda ikili üçlü hiçbirşey yaptırmadım o zaman yoktu böyle şeyler varsada ben kafa yormamışım demekki bundada yaptırayım dedim yaptırdım ve ztrizomi 18 riskim 1:50 cıktı üçlü yaptırdım ondada amniyo sentez yaptırmaya gittigimde zeynep kamilde başımda 2 prof 3 uzman ve bir sürü asistan vardı 6000 dogumda birmiş bu vaka megerse Allahın takdiri işte ve su an anlatamayacagım seyler duydum bebişim hakkında ve sonlandırdılar mecbur kaldım siz olsanız ne yapardınız dogsa bile 5 gün yaşayacaktı 2. kızım acılar içinde dogurdum ben onu ama Allahım benden daha cok sevmiş aldı
diyecegim ne olursa olsun yaptırın testlerinizi ben tekrar hamileyim şimdilik iyi gidiyor ama tekrar yaptırıcam testlerimi Allah kimseyi evledından ayırmasın hepimize kucagımıza almayı nasip etsin inşallah