Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortalama bu aralar yumurtlama zamanınız bu dönemi değerlendirip bunun üstünden bir 14 gün falan geçince test yapabilirsiniz yani bir sonraki beklediğiniz adet tarihi döneminde galiba bu konularda yenisinizEn son 1 Nisan da adet oldum erken gebelik testi için ne kadar bekleyip yapmalıyım![]()
Önceden bir kürtajım olduOrtalama bu aralar yumurtlama zamanınız bu dönemi değerlendirip bunun üstünden bir 14 gün falan geçince test yapabilirsiniz yani bir sonraki beklediğiniz adet tarihi döneminde galiba bu konularda yenisiniz![]()
Yumurtlama dönemim ayın 12 si veya 13 gibi hissettim Ovulasyon kullanmadım ama hafifden akıntım vardı bir de 28 güne bir olmuyorum bi tık daha kısa döngümDaha yeni yumurtlama dönemindesin. Döllenme olmadan yapmayı düşünmüyorsun heralde![]()
Benimde malesef başınız sağolsun geçmiş olsunÖnceden bir kürtajım oldu![]()
Daha iki gün olmuş en az 10-12 gün beklemeniz lazım ama malum en sağlıklısı regl gecikmesiYumurtlama dönemim ayın 12 si veya 13 gibi hissettim Ovulasyon kullanmadım ama hafifden akıntım vardı bir de 28 güne bir olmuyorum bi tık daha kısa döngüm
Yumurtlama dönemim ayın 12 si veya 13 gibi hissettim Ovulasyon kullanmadım ama hafifden akıntım vardı bir de 28 güne bir olmuyorum bi tık daha kısa döngüm
Geçmiş olsun sizin neden oldu acabaBenimde malesef başınız sağolsun geçmiş olsun![]()
Önce çocuğu yap istersen şuan yumurtlama dönemindesinEn son 1 Nisan da adet oldum erken gebelik testi için ne kadar bekleyip yapmalıyım![]()
Yumurtlamam 3 gün önceydi benim büyük ihtimalle deÖnce çocuğu yap istersen şuan yumurtlama dönemindesin![]()
Daha Cook bekliceksin o güne kdr.zaman geçmez biraz konudan uzaklas canimYumurtlamam 3 gün önceydi benim büyük ihtimalle deönceden kürtajım oldu, döngüm 28 den az
Kalp atışı durmuş 6+5 te sizinGeçmiş olsun sizin neden oldu acaba
Aşağıdan 2 ve 3. test 12 isine mi ait eğer öyleyse 12 sinde yumurtlama olmuşYorumlar mısınız kızlar
Evet 12 siAşağıdan 2 ve 3. test 12 isine mi ait eğer öyleyse 12 sinde yumurtlama olmuş
Tamam 12 sinde yumurtlamanız olmuşEvet 12 si
Canım tam Ovulasyon anlamıyorum ama 12 ocaktan itibaren gün aşırı ilişki iyi olacak senin içinYorumlar mısınız kızlar
Canım sat ne zamanKızlar bende birsey sormak istiyorum.
Korunmasız ilişki oldu 5 gün önce.
Bugün baya bi göğüs hassasiyetim var.
Benim hiç böyle olmazdı.
Acaba neden olmuş olabilir