Sastim kaldim lütfen biri yorumlasin

Efsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
4.000
5
Kizlar ben birkac ay evvel netten biriyle tanistim (huyum degil arkadas iknasiyla) ve hic zannetmedigim kadar ilgimi ceken biri cikti, aramizda 300 km mesafe var. bundan dolayi da fazla görüsemedik 4 bulusmamiz oldu ama cok olumlu ve evlilige yakinlasan mantikli konusmalarimiz oldu. o mesafeyi sorun etmedi ve belki kismetim sensin diye geldi aramiz cok iyi hic tartismamiz olmadi sürekli irtibattaydik.

iki ay önce bana görücü geldi, kendisine söyleme geregi duydum cünkü gelmelerine engel olamadigim gibi tekrar gelecekleri belliydi. 3. bulusmamizda yüz yüze söyledim bak böyle böyle sakin sana baski uygulamak istedigimi zannetme, gidisatimizdan cok memnunum özellikle de yavas emin adimlarla tanismamiz bence daha iyi, sadece eger cocukla konusma durumum olusursa engel olamiyacagim, haberin olsun istedim dedim. o da saygiyla karsiladi, biraz yüzünü degistirdi (hic kiskanc degilim diyordu tepkisini de ögrenmek istedigim icin telefonda dememistim). son bulusmamiz cok iyiydi daha öncesinde bana dogum günüm vardi diye küpe almisti son bulusmada taktim onun da hosuna gitti falan. aslinda bu hafta bulusacaktik ama dün biseyler oldu .

bu görücüler annemin haci arkadaslari yeni tanisiyoruz aileyle dolayisiyla bi hayli ilgililer. aradan Zaman gecti bunlar iki hafta önce bize gelmek istediler yine. evde kiyameti kopardim, "benimki" bu arada is seyahatinde fazla görüsemiyoruz, hic söylemedim ama evde iyice gergin günler yasadim. neyse ki annem erteledi ama bu pazar geldi görücüler. sansa yine görüstügüm cocuk (adini koymadik daha) ile irtibat cok az bu haftasonu cünkü ailecek ablasindalar, cok fazla yazamiyo falan. pazar sabahi buna "bugün o maglum misafirler gelecekmis yine" diye bi mesaj attim gergin üzgün bi Smiley ile. saatler sonra yazistigimiz icin hep sasirmiyorum tepki gelmemesine. neyse misafirler gitti ben ciktim odaya mesaj attim anca yazabildm yeni gittiler diye (16-22 saatleri arasi bizdelerdi !) ve o iyi geceler mesajini atmisti bile odayi enistesiyle paylastigi icin pek yazmiyordu bende iyi geceler diledim yattim.

Sabah gayet normal Günaydin mesajlari attik iyi uyudunmu diye sormustu bende yok dönüp durdum dedim (gercekten öyle reglim yakin) umarim sen daha iyi uyumussundur diye yazdim. aksama Dogru yazmis ki neden iyi uyuyamadin ki ? haftasonun nasildi misafirlik nasildi diye yazdi. bende o arada yürüyüse ciktim (Kilo verme niyetindeyim ama biliyo arada ciktigimi) onun icin acele yazdim yolda: bilmem dönüp durdum, haftasonu ok di, misafirler cok fazla durdular abartili oldu, simdi ise yürüyüsteyim.. sen döndün mü eve ? nasildi ? yazdim... sonraki yazdiklarina cok cok sasirdim:

almanca yaziyor bunlari ondan dolayi tercümem berbat olabilir:

haftasonu okdi, enistem ve kardesimle bizimle ilgili konustum ve misairlerinle ilgili. Bence yolunu kapamaya hakkim yok belki mutlu olacagin kisi geldi ve bizim yolumuzun sonu belirsiz iyi mi kötü mü olur belli degil. söyle bi karar verdim, bence sonra olmayacagina Burda birakalim baska iyi erkeklerle sansini bozmiym. Cok güzel bir kadinsin ve iyi bir insan . Sana hayattaki tüm iyilikleri sansi diliyorum ve mutlu olmani dilerim. Daha fazla bisey de demek istemiyorum bu konuda. Seninle tanismak cok güzeldi benim icin.

yazdigi bu. ben esekten düsmüs gibi olunca sadece birkac sey yazdim ve whatsappe girmiyorum su an dün geceden bu yana.
zaman araliklariyla yazdiklarim: Sebebi bu mu ? beni sok ettin. kararini verirken benim fikrimi önemsememen yazik. su an cevaplarimi bile okumamana da yazik.

ve arada baktim yazmadi tam karar verdim bakmicam diye son bi bakiym dedim online di ama ben kactim yazmadim. telefonu sakladim kendimden ve mesajlara bakmiyorum. ne yapmaliyim bana ne olur bi yol gösterin hic bisey anlamadim ben bundan.

Bence siz kendinizi onun yerine koyun napardiniz ben olsam ilk basta ipleri koparmistim
sizin icin eve girip cikan birileri var surekli ve her seferinde haber veriyosunuz o kiside haliyle gundeminizde oldugunu dusunmustur bence hic sasirmayin dua edin kotu seyler solememis

sebebi ne olursa olsun o korkaklığı seçmiş. belki daha iyidir senin için hiç üzülme. görücü gelen eş adayınla yoluna devam et derim ben. benim şuan içimden geçen bu. hakkında hayırlısı olsun.

Bence görücülerin geliceğini söylemen onu evliliğe zorlamak gibi olmuş.yani sen istemiyosan isteyen var olarak anlamış ve korkup kaçmış sanırım. Ailesiyle de konuşmuş demişsin ve onlarda böyle düşünüp olumsuz yönlendirmiş olabilirler.

Seven insan bırakmaz boşver yani sen de bir şey yazma kafana da takma. Sevince böyle olmaz yani sevmeden de evlilik olmaz. Belki evlenmek istemiyor belki bir engeli var senin ciddi düşündüğünü görünce kaçmış olabilir. Ayrıca mesajlasamamasi yazmama bahanesi de bir tuhaf resmen biz kız halimizle istediğimiz zaman teli elimize alır mesaj yazariz enisteden mi cekiniyormus allah aşkına ne saçma resmen canı istemiyor bahane yani.

Zaten çok ilginc bir ilişkiymiş ne olduğu belli değil size görücü gelmesini bilerek söylemişsiniz gibi geliyor insana verdiği tepki normal geç bile kalmış

canım sana durumu şöyle izah ediyim biz sevgilimle 2 yıllık beraberliğimizde bana da görücü gelmeye kalktı sadece haberi geldi yani ben bunu sevgilime anlattım gelirler ama giderler annem o zmn çok diretmişti gelmesinler diyemem falan diye neyse sonra onlarda gelmediler zaten ama benim sevgilim bunu çok zor atlattı sıkıntıdan gözünde arpacık çıktı 1 sene geçmedi.s şimdi çok sevdiğin birini bir başkasıyla paylaşma düşüncesi bile ne kadar korkunç değil mi bence o da senden hayır gelemezler asla olmaz tepkisi bekliyordu sende bunu göstermeyince niyetinin başka olduğunu düşündü yolundan çekilmeye karar verdi

Bence bu kadar tepkisizlik hic normal değil eğer sevseydi biraz da olsa kıskanırdi..zaten adını koymadık diyosunuz bu durumda çok fazla görüşmediğinizi ve goruculerden sonra merak edip hic bişey sormamasini da hesaba katarsak sizle ciddi düşünecek kadar sevmemis ve engel olmakta istemiyor taliplerinize gayet mantıklı davranmış ilerde daha çok uzulebilirdiniz..üstelememekte fayda var

Kizlar ben birkac ay evvel netten biriyle tanistim (huyum degil arkadas iknasiyla) ve hic zannetmedigim kadar ilgimi ceken biri cikti, aramizda 300 km mesafe var. bundan dolayi da fazla görüsemedik 4 bulusmamiz oldu ama cok olumlu ve evlilige yakinlasan mantikli konusmalarimiz oldu. o mesafeyi sorun etmedi ve belki kismetim sensin diye geldi aramiz cok iyi hic tartismamiz olmadi sürekli irtibattaydik.

iki ay önce bana görücü geldi, kendisine söyleme geregi duydum cünkü gelmelerine engel olamadigim gibi tekrar gelecekleri belliydi. 3. bulusmamizda yüz yüze söyledim bak böyle böyle sakin sana baski uygulamak istedigimi zannetme, gidisatimizdan cok memnunum özellikle de yavas emin adimlarla tanismamiz bence daha iyi, sadece eger cocukla konusma durumum olusursa engel olamiyacagim, haberin olsun istedim dedim. o da saygiyla karsiladi, biraz yüzünü degistirdi (hic kiskanc degilim diyordu tepkisini de ögrenmek istedigim icin telefonda dememistim). son bulusmamiz cok iyiydi daha öncesinde bana dogum günüm vardi diye küpe almisti son bulusmada taktim onun da hosuna gitti falan. aslinda bu hafta bulusacaktik ama dün biseyler oldu .

bu görücüler annemin haci arkadaslari yeni tanisiyoruz aileyle dolayisiyla bi hayli ilgililer. aradan Zaman gecti bunlar iki hafta önce bize gelmek istediler yine. evde kiyameti kopardim, "benimki" bu arada is seyahatinde fazla görüsemiyoruz, hic söylemedim ama evde iyice gergin günler yasadim. neyse ki annem erteledi ama bu pazar geldi görücüler. sansa yine görüstügüm cocuk (adini koymadik daha) ile irtibat cok az bu haftasonu cünkü ailecek ablasindalar, cok fazla yazamiyo falan. pazar sabahi buna "bugün o maglum misafirler gelecekmis yine" diye bi mesaj attim gergin üzgün bi Smiley ile. saatler sonra yazistigimiz icin hep sasirmiyorum tepki gelmemesine. neyse misafirler gitti ben ciktim odaya mesaj attim anca yazabildm yeni gittiler diye (16-22 saatleri arasi bizdelerdi !) ve o iyi geceler mesajini atmisti bile odayi enistesiyle paylastigi icin pek yazmiyordu bende iyi geceler diledim yattim.

Sabah gayet normal Günaydin mesajlari attik iyi uyudunmu diye sormustu bende yok dönüp durdum dedim (gercekten öyle reglim yakin) umarim sen daha iyi uyumussundur diye yazdim. aksama Dogru yazmis ki neden iyi uyuyamadin ki ? haftasonun nasildi misafirlik nasildi diye yazdi. bende o arada yürüyüse ciktim (Kilo verme niyetindeyim ama biliyo arada ciktigimi) onun icin acele yazdim yolda: bilmem dönüp durdum, haftasonu ok di, misafirler cok fazla durdular abartili oldu, simdi ise yürüyüsteyim.. sen döndün mü eve ? nasildi ? yazdim... sonraki yazdiklarina cok cok sasirdim:

almanca yaziyor bunlari ondan dolayi tercümem berbat olabilir:

haftasonu okdi, enistem ve kardesimle bizimle ilgili konustum ve misairlerinle ilgili. Bence yolunu kapamaya hakkim yok belki mutlu olacagin kisi geldi ve bizim yolumuzun sonu belirsiz iyi mi kötü mü olur belli degil. söyle bi karar verdim, bence sonra olmayacagina Burda birakalim baska iyi erkeklerle sansini bozmiym. Cok güzel bir kadinsin ve iyi bir insan . Sana hayattaki tüm iyilikleri sansi diliyorum ve mutlu olmani dilerim. Daha fazla bisey de demek istemiyorum bu konuda. Seninle tanismak cok güzeldi benim icin.

yazdigi bu. ben esekten düsmüs gibi olunca sadece birkac sey yazdim ve whatsappe girmiyorum su an dün geceden bu yana.
zaman araliklariyla yazdiklarim: Sebebi bu mu ? beni sok ettin. kararini verirken benim fikrimi önemsememen yazik. su an cevaplarimi bile okumamana da yazik.

ve arada baktim yazmadi tam karar verdim bakmicam diye son bi bakiym dedim online di ama ben kactim yazmadim. telefonu sakladim kendimden ve mesajlara bakmiyorum. ne yapmaliyim bana ne olur bi yol gösterin hic bisey anlamadim ben bundan.

ileriye doğru seninle suan ıcın evlilik dusuncesi yok benım anladıgım bu ya da evlılık dusunmuyor

hem sıze tavsıyem uzaktan telefonla fılan bole msj la zor yani birbirinizi tanımanız işin iç yüzü karanlık bana göre yasadıgım tecrubelerimden

canım açıkça yazayım bence adam seninle ciddi bişey düşünmüyormuş..başta görücü gelicek dediğinde onu zorladığını zorlayacağını bile düşünmüş..sonra önemsememiş..sonra da baktı bu görücüler sürekli geliyor işin ciddiyetini anlamış senden fayda gelmeyeceğini anlayıncada işi noktalamış.. bence durum aynen bu..önüne bak yoluna devam et kafanı da takma gereksiz bir insanmış..

Görücülerle ilgili konuları an be an bildirmişsiniz, aynen evliliğe zorlamak gibi olmuş. Adınız bile konulmamışken size gelen görücülerden ona ne? Kendisi de evliliği henüz düşünmediği için yolunuzu kapatmak istememiş çokta şaşırılacak bir durum değil.

Aranizdaki adi konulmamis iliskiyi sizin ciddiye aldiginiz kadar o ciddi görmüyormus...
Hakkinizda hayirlisi olsun diyelim...

Bence siz kendinizi onun yerine koyun napardiniz ben olsam ilk basta ipleri koparmistim
sizin icin eve girip cikan birileri var surekli ve her seferinde haber veriyosunuz o kiside haliyle gundeminizde oldugunu dusunmustur bence hic sasirmayin dua edin kotu seyler solememis

Tamam da gelmesinler deme sansim yoktu ki, ki denedim de bunu. Ona, gelenleri bir misafir olarak gördügümü dedim, ve o anki gidisattan memnun oldugumu acelemin olmadigini, onlar geldi bak gel yoksa olmaz gibi bisey demedim hic. bakmam bile dedim hatta.

Bahsettiğin kişi seninle bir gelecek düşünmemiş sanırım. internetten başlayan ilişkiler biraz sancılı olabiliyor gözlemlediğim kadarıyla. belki de amacı sevgili olmak, vakit geçirmekti. o yüzden kafana takma, yoluna devam et bence.

sebebi ne olursa olsun o korkaklığı seçmiş. belki daha iyidir senin için hiç üzülme. görücü gelen eş adayınla yoluna devam et derim ben. benim şuan içimden geçen bu. hakkında hayırlısı olsun.

sirf bu davranisina inat gidip o görücü cocuga sans verebilirim. neyden korkuyor ki acaba ? bir günde ne oldu acaba.

Bence görücülerin geliceğini söylemen onu evliliğe zorlamak gibi olmuş.yani sen istemiyosan isteyen var olarak anlamış ve korkup kaçmış sanırım. Ailesiyle de konuşmuş demişsin ve onlarda böyle düşünüp olumsuz yönlendirmiş olabilirler.

tam istemedigim seydi ve bu yüzden onu karsima alip anlattim böyle böyle diye. bir iliskimiz yok belki ama ben biriyle tanisirken baskalariyla görüsmek istemeyen biriyim ailem misafiri Kabul etmemek olmaz dedi diye böyle sakin bunu bir ima olarak falan algilama dedim ki öyle. Anladigim kadariyla kiz kardesiyle konustuktan sonra Fikri degisti cünkü aradan cok Zaman gecti sorun etmedi simdi aniden böyle bisey yazdi. Acaba sakladigi bisey mi var benden ve ailesi neden böyle etkiler ki ?

demişsin ki, hiç tarzım olmadığı halde internetten tanıştım ve ısındım.. hatta muhabbetimiz evliliğe gidiyordu..

böyle bi ilişki içinde ben olsam, banada görücü gelmeye kalksa bende kesinlikle sevgilime söylerdim.. bazı arkadaşlar yorumlarında ilişkinizin adı bile yokmuş demiş ama sen kendi yorumunda "evliliğe giden bir ilişkiniz olduğunu" vurgulamışsın.. mesafeler sorun değil demişsin falan.. yani sevgiline görücü olayını söylemen doğru bence..

ama onun verdiği tepki (daha doğrusu vermediği tepki) !! burda bi yanlış var..
sanmam ki, hiçbi erkek ciddi düşünce içinde olduğu bi kıza görücü gelicek ve böyle sakin karşılıcak, bide kalkıp "eee nasıldı misafirler" diye arkadaş gibi sorucak !! bencede sevgilin ciddi bir düşüncede falan değilmiş.. hemende silip atmış, hesapta "mutlu ol" demiş, engellememek istemiş falan.. fasa fiso bence bunlar !!

ona karşı ne hissediyor, ne düşünüyosun, daha doğrusu onunla nasıl bi gelecek hayal ediyosun bilmem ama bana davranışları hiç normal gelmedi.. iyi düşün derim..

Eeeee ne yapmasını bekliyordun ?

Hadi görücüler bir geldiler ses çıkarmadı ,iki ses yok ... Çocukla bulaşabilirim ses yok !

Gelip birde söz tepsinizi mi tutsaydı adam ?

aslinda persembe görüsecektik mesajla böyle bisey yazmasina sebep vermedim bence. cocukla bulustum falan demedim ki hic bir kararsiz halim olmadi ona karsi. görücüleri bi misafir olarak agirlamak zorundaydim sadece.

sirf bu davranisina inat gidip o görücü cocuga sans verebilirim. neyden korkuyor ki acaba ? bir günde ne oldu acaba.

Bence de bir şans vermelisin . Yakında olması her zaman en iyisidir . Belki de kısmetin onun da dediği gibi gelen görücüdür yani bilemezsin . Eğer ileriye dönük bişiler düşünseydi zaten sana sırtını çevirmezdi ve mantıklı düşünürsen de olmazdı uzaktan ailesini kendisni çok ii tanıyamazdın ... anlattığı kadarını bilirdin peki ya anlatmadıkları ???

X