- 29 Ocak 2015
- 170
- 55
- 28
-
- Konu Sahibi cokcokcuk1
iki senelik sevgilimdaha açık yazsaydınız keşke sevgiliniz mi ? hoşlandığınız kişi mi ? arkadaşınız mı?
daha açık yazsaydınız keşke sevgiliniz mi ? hoşlandığınız kişi mi ? arkadaşınız mı?
benim okuduğum şehir ikimizinde memleketi ailelerimiz burada burayı aileside kendiside çok istediğini söylemiştiAma fikir sorup abartıyorsun demeyin diyorsun
Belki puanı istanbul a yetecek ya da orda yaşamaya başlarsa ileride rahat iş bulur diye düşünüyor
Ya da o kişilere sizin yanınıza gideceğimi söyleyemediği için öyle dedi
Fakat karalar bağlayacak bir durum yok
hep beraber karar veririz herşeye ben tek değilim derdi bu büyük bir karar bana söylemesi lazımdı ben söylemeseydim ve o duysaydı çok kızardıSana nasıl söylemez anlamadım,böyle bir şeyde emrivaki olmaz.İstiyorsa da açık açık söylesin yani.
iki senelik sevgilim
Sevgilisi işte belli değil mi?
yok yalan söylemez sevgilimle çok yakınlar bilmiyorum neden böyle söylediğiniBelki akrabasi yanlis biliyordur ya da yalan soylemistir. Siz sordunuz mu Istanbul meselesini? Yalan soyleyip de Istanbula giderse de ayrilin.
bana
hep beraber karar veririz herşeye ben tek değilim derdi bu büyük bir karar bana söylemesi lazımdı ben söylemeseydim ve o duysaydı çok kızardı
ben ona zaten hayır şunu yapacaksın demem ki söylemesi yeterliydi kendi hayatı sonuçtaYa bu konuda kendi karar vermeli bence ama çocuk gibi verdiği kararı saklaması tuhaf.
herşeyi geçtim korkunç kıskanç bi insan benistanbulda okumak istesem ortalığı ayağa kaldırır çok büyük şehir olmaz der insanda biraz empati olur ben olsam böyle yapardım şimdi benim gitmem doğru olur mu diye ben öyle aşırı kıskanç değilim ama insan önce kendinden pay biçmeliBu kararı kendi verebilir, onun hayatı. İstanbul'da okuması daha iyi olur zaten, okul açısından. Ama bunu sizden saklaması saçma.