- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Canım böyle bildiğin krem gibi bembeyaz. Ama kokusuz ya. Regliye 3 gün var yumurtlama mümkün değil?Canım şeffaf renk ve içinde beyaz iplik gibi renkler var ise. Yumurtlama akintisi. Hamile kalmak istiyorsan bu günü yarını değerlendir.
Hayır şeffaf değil. Kremsi kıvamda ve bembeyazSeffaf ısı yumurtlama akıntısı. Beyazsa normal akıntı olabılır
Birşey söyliyimmi yumurtlama her zaman olabilen birşey bence ben adetin 5. Günü yumurtladım ve adete yakın yımjrtladığımıda biliyorum ovulasyon testleri kullanmak gerek değerlendir bol şansArkadaşlarım cümleten iyi geceler.
Az önce afedersiniz çamaşırımı değiştirirken bir anda böyle bembeyaz jöle kıvamında hafif de yapışkan baya bir akıntı geldi ?
Regliye 3 gün var sebebi ne olabilir ?
İlk defa böyle bir akıntı gördüm.
Eğer iki gün içinde bir birliktelik olmadıysa gebelikten kaynaklanma ihtimali var . İstiyorsanız Rabbim nasip etsin inşallahArkadaşlarım cümleten iyi geceler.
Az önce afedersiniz çamaşırımı değiştirirken bir anda böyle bembeyaz jöle kıvamında hafif de yapışkan baya bir akıntı geldi ?
Regliye 3 gün var sebebi ne olabilir ?
İlk defa böyle bir akıntı gördüm.
Birliktelik 3 gündür falan olmadi. :) ay bilemedim sahiden öyle midir yaEğer iki gün içinde bir birliktelik olmadıysa gebelikten kaynaklanma ihtimali var . İstiyorsanız Rabbim nasip etsin inşallah
Maalesef ovulasyon testi yok yaOvulasyon testi varsa bi yap banada yumurtlama gibi geldi.
O zaman nolur nolmaz degerlendir sen yinedeMaalesef ovulasyon testi yok ya
Serviks kontrol diye bir şey varmış. Rahim aşağıdaysa regl olacağının habercisiymis. Ve bu akinti o yüzden olabilir mi. Kontrol etmeli miyim?O zaman nolur nolmaz degerlendir sen yinede
O konuda bilgim yok pek canim ama edebilirsin ins gebelik vardirServiks kontrol diye bir şey varmış. Rahim aşağıdaysa regl olacağının habercisiymis. Ve bu akinti o yüzden olabilir mi. Kontrol etmeli miyim?
Gebelik bekliyorum çünkü.
Kız adetlerin düzenliyse test yapmak için nasıl 4 gün sabredebildin abooovBenim regl 4 gün gecikti hiç akıntım yok, biraz daha bekleyip test yapacağım
Normalde düzenli ama bu ay cok sinir stres geçti belki o yüzden diyorumKız adetlerin düzenliyse test yapmak için nasıl 4 gün sabredebildin abooov
Sinir stres dinlemezdim ben vallaNormalde düzenli ama bu ay cok sinir stres geçti belki o yüzden diyorum
Biz henüz çok yeniyiz çiçeğim esimin haberi bile yok, umarım olur allah isteyen herkese versinSinir stres dinlemezdim ben valla3 gün kalmış kalbim kıçımda atıyor sen ne diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?