şaşkın adet

ekinoks76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
4
0
36
İstanbul
Adetim sapıttı iyice.. 19 -20 günde bir adet olmaya başladım oda bir iki damla az geliyor bekliyorum 6.günü yıkanılması lazımmış ya ... geçen temizlendim 1hafta sora yine geldi kadın dr gitmekten nefret ediyorum acaba strestenmi(hamilelik değildir dimi) çok sinirliyim bu arada .çocuğum yok 11yıllık evliyim olmuyor hiçte araştırmadım neden diye.Bel boyun fıtığı var ağrılar beni iyice sinir hastası yaptı stresten kasılmışım dr adtideprasanlar verdi oda etkisinden çok yan etkileri oluyor nefes alamama problemi yaşıyorum napçem bilmem. bişiler oluyor vücuduma ama çözemediler dr lar
acaba neden??

canım ben yıllardır böle oluyorum dr gitmekten artık bıktım peşinide bıraktım zaten örneğin 36 günün içinde 3 sefer olurum zaten benim öyle yoğun bir kanamam hiç olmadı bekarlığım hariç ama çocuk doğurdum hemde kazarada doğurdum hamile kalmamda bi problem yoktu yani bana dedikleri hormon bozukluğu eee bende bıraktım artık peşini bir sürü para döktüm dr lara ama sen yinede bir görün dr

Tşkler önerin için herşey zaten stresten oluyor hastalıkların başı stres buda tabi hormonları etkiliyor dr larda artık çözemiyor bazı şeyleri haklısın kadın dr gitmedimde bel boyun için gitmiştim fıtık var ağrıyor diyorum ağrı kesici verip yolluyorlar oda geçici çözüm kimseden fayda yok kendi dr kendin olcen bu devirde galiba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…