ben yapmaya cesaret edemiyorum ama arkadaşlarımın bir çoğu bir çok yöntem denedi sonuç almadılar .bence saç tamamen kendiliğinden uzarsa uzuyo dıştan uygulanan şeyler fayda etmiyo .önemli olan temiz tutmak en güzelide zeytinyağı sürmek bu siteden bi arkadaşın tavsiseydi ben yaptım en azından saç yumuşacık oluyo .bi de hergün soğuk suyla yıkamakta iyiymiş .paylaşmak istedim
opuyorumnanaktan
valla ben bakım yaptığım zamanlar çok faydasını gördüm, turplu su yaptığım zaman normalden daha fazla uzamıştı, şimdi sinameki yapıyorum, çünkü turplu su çok zahmetli ve pis kokuyor
arkadaşlar saçlarımız hergün yaklaşık 0.05 mm uzar.saçın yapısına,sağlığına vs. faktörlere bağlı olarakta bu miktar değişir.siz saçlarınıza bakım yaptığınızda saçınız o gün daha çok beslenir ve bu miktar artmış olur.sürekli bakım yaptığınızdada bunu ancak ayın sonunda farkedersiniz.bakım yapmak saçı besler sağlık kazandırır dolayısıylada sağlıklı saç daha çabuk uzar en azından bende ve bu sitede okuduklarıma göre bi çok kişide durum böyle
insanın moRalini bozuoRSunuz
baKın,
her şey beyinDe başlar beyinde biter...
Beynini inandırısanız ayda 10 cm biLe mümkün adam beyinleriyle ne yapıOr
biz saç mı uzatamıcaz yani bnce oLumsuz düşüünceLeri kendinize saKLayın...:18:
sizin moraliniz bi kişinin lafıyla bozuluyo mu arkadaşım bu benim fikrim
ama siz beyin gücü ve pozitif düşünceyle ayda 10 cm uzatın kolay gelsin
abartmissin ama sende :)
o kadar bakimlar yaptik iyi sonuclar alalim diye "saclarim uzuyo uzuyo" diye kendimizi az kandirmadik pozitif düsünelim ki uzasin diye.. ama hic ayda 10 cm uzamadi :)
İqneLemedn cevap veRebiLiRDiinn
ah keşke uzasa düşünce gücü ile..
nerde o günler..
şimdilik sadece bakım yapıp normalden hızlı uzaması için çabalıyoruz...
inşallah hepimizin saçları istediğimiz gibi olur aLiye'cim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?