• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri saşın uzaması ne yaparsak yapalım zamana bağlı

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
ben yapmaya cesaret edemiyorum ama arkadaşlarımın bir çoğu bir çok yöntem denedi sonuç almadılar .bence saç tamamen kendiliğinden uzarsa uzuyo dıştan uygulanan şeyler fayda etmiyo .önemli olan temiz tutmak en güzelide zeytinyağı sürmek bu siteden bi arkadaşın tavsiseydi ben yaptım en azından saç yumuşacık oluyo .bi de hergün soğuk suyla yıkamakta iyiymiş .paylaşmak istedim
opuyorumnanaktan

Evet canım son derece haklısın hiçbir zaman doğallıktan çıkmamak gerektiğini düşünüyorum istediğimiz kadar bakım yapalım düzleştiriciyi uyguladıktan sonra maşaydı föndü bakımın etkisini tamamen yok ediyoruz.. Artık tüm kimyasallardan uzak kalıyorum kendi rengine boyadım ve bir dahada ellemedim ve süreklide topluyorum şekillendirici kullanmamak için saçlarımı kesinlikle kendine gelmeye başladılar. Size önerim doğallıktan şaşmayın arkadaşlar dıştan müdahale sadece biraz parlama ve çabuk yağlanma sağlar o kadar :):):) Esen kalın sevgiler..

Burada sanırım soğuk suyun mantığı şu hafif sıcak sudan sonra soğuk su uygulamak kan dolaşımını hızlandırır buda kıl köklerini rahatlatır ve saçların sağlıklı olmasını sağlar ;)

evet tatlım dediğin gibi soğuk suyun kan dolaşımına olan etkisi kıl köklerine sağlık kazandırıyor.bende kesinlikle doğallıktan yanayım saçlarım düz dalgalı istediğimde bi kaç saat örülü tutuyorum çok hoş şekil alıyor boyada yok .uzun olduğu için hiç bi kür de yapmıyorum ama arada zeytinyağı sürüyorum sağlıklı oluyor .herkese mutlu günler

arkadaşlar saçlarımız hergün yaklaşık 0.05 mm uzar.saçın yapısına,sağlığına vs. faktörlere bağlı olarakta bu miktar değişir.siz saçlarınıza bakım yaptığınızda saçınız o gün daha çok beslenir ve bu miktar artmış olur.sürekli bakım yaptığınızdada bunu ancak ayın sonunda farkedersiniz.bakım yapmak saçı besler sağlık kazandırır dolayısıylada sağlıklı saç daha çabuk uzar en azından bende ve bu sitede okuduklarıma göre bi çok kişide durum böyle ;)

valla ben bakım yaptığım zamanlar çok faydasını gördüm, turplu su yaptığım zaman normalden daha fazla uzamıştı, şimdi sinameki yapıyorum, çünkü turplu su çok zahmetli ve pis kokuyor

ben yapmaya cesaret edemiyorum ama arkadaşlarımın bir çoğu bir çok yöntem denedi sonuç almadılar .bence saç tamamen kendiliğinden uzarsa uzuyo dıştan uygulanan şeyler fayda etmiyo .önemli olan temiz tutmak en güzelide zeytinyağı sürmek bu siteden bi arkadaşın tavsiseydi ben yaptım en azından saç yumuşacık oluyo .bi de hergün soğuk suyla yıkamakta iyiymiş .paylaşmak istedim
opuyorumnanaktan

hyr cnm sana katılmıyorum benim paylaştığım başlığa bakmanı tavsiye ederim '''2 AYDA bu kadar uzadı'''başlığına,resimlerimide paylaştım.

Tabi beslenmesiyle birlikte uçlarından çıt çıt kırılmamaya başlıyor ve dayanıklılaşıyor kestirmek durumunda kalmayıncada uzuyor ister istemez :3: Ama sanırım gene en önemlisi içten beslemek dışarıdan ise korumak ne dersiniz??

bence her ikiside gerekli ama distan bakim uzatmiyor veya saçi çogaltmiyor diye bir sey yok ben saçlarima hint yagi kullanmaya basladigimdan beri saçlarim hem çogaldi hemde çok hizli uzuyor

insanın moRalini bozuoRSunuz
baKın,
her şey beyinDe başlar beyinde biter...
Beynini inandırısanız ayda 10 cm biLe mümkün adam beyinleriyle ne yapıOr
biz saç mı uzatamıcaz yani bnce oLumsuz düşüünceLeri kendinize saKLayın...:43::43::43::18:

arkadaşlar saçlarımız hergün yaklaşık 0.05 mm uzar.saçın yapısına,sağlığına vs. faktörlere bağlı olarakta bu miktar değişir.siz saçlarınıza bakım yaptığınızda saçınız o gün daha çok beslenir ve bu miktar artmış olur.sürekli bakım yaptığınızdada bunu ancak ayın sonunda farkedersiniz.bakım yapmak saçı besler sağlık kazandırır dolayısıylada sağlıklı saç daha çabuk uzar en azından bende ve bu sitede okuduklarıma göre bi çok kişide durum böyle ;)

tamamen katılıyorum sana arkadaşım :)

insanın moRalini bozuoRSunuz
baKın,
her şey beyinDe başlar beyinde biter...
Beynini inandırısanız ayda 10 cm biLe mümkün adam beyinleriyle ne yapıOr
biz saç mı uzatamıcaz yani bnce oLumsuz düşüünceLeri kendinize saKLayın...:43::43::43::18:

sizin moraliniz bi kişinin lafıyla bozuluyo mu arkadaşım bu benim fikrim
ama siz beyin gücü ve pozitif düşünceyle ayda 10 cm uzatın kolay gelsin

abartmissin ama sende :)
o kadar bakimlar yaptik iyi sonuclar alalim diye "saclarim uzuyo uzuyo" diye kendimizi az kandirmadik pozitif düsünelim ki uzasin diye.. ama hic ayda 10 cm uzamadi :)

Son düzenleme:
abartmissin ama sende :)
o kadar bakimlar yaptik iyi sonuclar alalim diye "saclarim uzuyo uzuyo" diye kendimizi az kandirmadik pozitif düsünelim ki uzasin diye.. ama hic ayda 10 cm uzamadi :)

ah keşke uzasa düşünce gücü ile..
nerde o günler..
şimdilik sadece bakım yapıp normalden hızlı uzaması için çabalıyoruz...

inşallah hepimizin saçları istediğimiz gibi olur aLiye'cim :):91:

İqneLemedn cevap veRebiLiRDiinn :51:

iğnelemedim şekerim alındın sen
benm başka yerde yazılarımı gördüysen eğer bakımlar iyi hoş ama sadce destek dedim uzaması için gerçekten belli bi zaman geçmeli kabul edelim 2 -3 ayda bele gelmesi mucize olur yada çok az insanda olur
benm ki tecrübeyle sabit 2 yıldır kesmem şimdi belimde ve haftanın2-3 günü değişik bakımlar yapıyorum
uzun sağlıklı saçlar dilerim :16:

ah keşke uzasa düşünce gücü ile..
nerde o günler..
şimdilik sadece bakım yapıp normalden hızlı uzaması için çabalıyoruz...

inşallah hepimizin saçları istediğimiz gibi olur aLiye'cim :):91:

In$allah canim benim...
En kisa zamanda hepimizin saclari beline gelir in$ :)

Back