ben orta okuldayken ssk hastanesinde oldum, ama boşuna olmuşum, seneler sonra dünya göz hastanesine gittiğimde doktorum söyledi. nasıl bi ameliyat yapmışlar sana gözünde oynancak kas kalmamış dedi. çünkü gözüm hiç ameliyat olmamış gibi kayıyordu. tekrar ameliyat edilcek ama sağlam gözünü açıp kayan gözündeki kaslarla oynamak zorundayım dedi. velhasıl ameliyat oldum, öyle çok acılı falan değil elbette gözün kesildiği için acıyor ama abartılcak bişi değil. sadece dikişler biraz batıyor cam kesiği gibi. ama geçiyor hemen. bi kaç gün çift görüyosun. 2 aya toparlıyor tamamen. ameliyatta çıktığımda hala kayıyordu gözüm ama eskisi kadar değil. doktorumda aslında tamamen düzeltebilirdim ama bu şaşılık göz tembelliğine bağlı olduğu için mutlaka tekrarlayacaktır onun için 3. bi ameliyat için oynayacak kas bıraktım dedi. +8 ve +4 tü gözlük numaram tabiri caizse sürahi hanım gibi oluyodum takınca bu yüzden lens kullanmaya başladım. 6 sene oldu ameliyat olalı lens taktığımda sanki gözüm hiç kaymıyor ama lensi çıkarayım gözüm yorulsun hiç ameliyat olmamış gibiyim. tekrar gitsem ameliyat diyecek ama anladımki bunun kesin çözümü yok o yüzden aylık lensle idare ediyorum. tabi benim rahatsızlığım çok ileri derecede olduğu için böyle sizi bilemem.