- 1 Mayıs 2017
- 1.217
- 1.273
- 133
- Konu Sahibi mformomdata
-
Kendi gogsunuzde boyle bir durum yoksa ilk haftalarda hatta aylarda cok normal buyukluk farki yada gogus ucunun farkli hizalarda hatta dediginiz gb farkli yerlere bakmasi :) protez oturup odemler gectikce duzeliyor :)Bir hafta önce Meme eşitleme ameliyatı oldum. Eşimle bi bakalım nasıl görünüyor dedik bugün ama eşim üzülerek bana doktorun şaşı meme yaptığını söyledibiri karşıya biri sola bakıyormuş artık bu memeleri nasıl ciddiye alacağım ben, aklıma geldikçe kahkaha atıyorum evde, hadi bana da
bi yardım
Protez yokki kendi meme dokum toparlandı da şaşı olmuşlar işte ben baya baktım aynadan yorumlayamadım da eşimin yorumu çuk olduKendi gogsunuzde boyle bir durum yoksa ilk haftalarda hatta aylarda cok normal buyukluk farki yada gogus ucunun farkli hizalarda hatta dediginiz gb farkli yerlere bakmasi :) protez oturup odemler gectikce duzeliyor :)
Protez yokki kendi meme dokum toparlandı da şaşı olmuşlar işte ben baya baktım aynadan yorumlayamadım da eşimin yorumu çuk oldudüzelir inşallah da düzelmezse artık ciddi bi ilişkimiz olmaz onlara gülmekten bişey de yapamayız
Ay teşekkür ederim hepimizin inşallahya pozitifliğinize bayıldımneşeniz daim olsun
Ay inşallah ya düzelmezse de güleriz napalımUmarim duzelir diyim ozaman. İns odemdendir
Şükür memesi olmuş onunkide desenizeBenim teyzem, 15 yil kadar once memelerini kucultturdu. Meme dokusu alindi, meme derisi azaltildi, meme baslari çıkartılıp yeniden yerlestirildi, o gun bugundur goğe bakiyor iki memesi de, ilk gun nasilsa hala ayni. Hatta soyle anlatayim, meme baslari meme dokusunun ustunde degilde sine dedigimiz bolgede sanki :)
Hshshsh tabi tabi surekli Allah'a sukurler olsun seklinde duruyorlar. Sinesini dovmesi gerekse memelerini dovuyor o kisim biraz sancili tabiŞükür memesi olmuş onunkide desenize
Aynen yapacak bişey yok bu zorluklara da göğüs germesi lazımHshshsh tabi tabi surekli Allah'a sukurler olsun seklinde duruyorlar. Sinesini dovmesi gerekse memelerini dovuyor o kisim biraz sancili tabi
Ay bu arada sormasi ayip değil surda biz bizeyiz, kaca yaptirdiniz ameliyati, hangi sehirde?Aynen yapacak bişey yok bu zorluklara da göğüs germesi lazım
Mersin de yaptırdım 60 bine. Ama birinde küçültme diğerinde sadece dikleştirme yapıldı asimetriklerdiAy bu arada sormasi ayip değil surda biz bizeyiz, kaca yaptirdiniz ameliyati, hangi sehirde?
Ay ben iki bebek emzirmekten oturu (3 senedir aktif emziriyorum) meme deformasyonu yasiyorum. Hem kucultup hem diklestirmek istiyorum.Mersin de yaptırdım 60 bine. Ama birinde küçültme diğerinde sadece dikleştirme yapıldı asimetriklerdi
Özelde oldum devlette sıra bile vermediler burada malesefAy ben iki bebek emzirmekten oturu (3 senedir aktif emziriyorum) meme deformasyonu yasiyorum. Hem kucultup hem diklestirmek istiyorum.
Ozelde mi oldunuz ameliyati?
Hiç bir ağrı sızı olmadı emin olun ameliyattan çıkınca bile ameliyatlı gibi değildim.İyileşme süreciniz nasıl geçiyor? Yatıp kalkma, eğilme falan nasıl? Ağrı sancı devam ediyor mu? Küçültme olmak istiyprum ama süreç beni korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?