• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarraf olan altından anlayan bakabilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

samyeli10

sadece ben :)
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
590
272
323
Balıkesir
Oncelikle merhaba nisanli bir kızım kuzumun alninda 1987 e ait iki yildizli 22 18 ayar kirma geldi bir sirada 22 digerlerinde 18 yazior kayinvalidemin gelinlik kırmasimis
Etrafimdakilere ise yeni en kalın parlak guzel kırmalar takildi
Nisanlim ise bu daha degerli simdikilerin ici bos dior
Simdi yeni en kalin 22 ayar kıtmami degerlidir yoksa eski iki yıldizli olanmi daha degerlidir
Maksat altin mi derseniz eltimin kolunda iki tane en buyuk kirmalardan var

Oncelikle merhaba nisanli bir kızım kuzumun alninda 1987 e ait iki yildizli 22 18 ayar kirma geldi bir sirada 22 digerlerinde 18 yazior kayinvalidemin gelinlik kırmasimis
Etrafimdakilere ise yeni en kalın parlak guzel kırmalar takildi
Nisanlim ise bu daha degerli simdikilerin ici bos dior
Simdi yeni en kalin 22 ayar kıtmami degerlidir yoksa eski iki yıldizli olanmi daha degerlidir
Maksat altin mi derseniz eltimin kolunda iki tane en buyuk kirmalardan var
Ya hediye işte daha ne istiyorsun bişeyler vermişler allah razı olsun diyeceğine neler düşünüyorsun. Etrafındakilere o dediklerini takan sanki senin nişanlın mı herkes gücünün yettiği kadar yapar. Bu kadar ince düşünmeyin. Ben o dediğin kırma nın ne olduğunu bilmem :skandal: :KK70: canını bunlara sıkma maneviyat herşeyden önce gelir. Mal mülk geçici.... :KK51:

Aslinda istemkle iyi yapiyorsun.
Bizler aman huzursuzluk olmasin, aman mal dedigin nedir ki dedik herseye evyaALLAH dedik bu sefer kendilerini cok birsey yapmis zannediyorlar ve virsey istemeyince cok mu degere biniyoruz nekadar cok istedin mi okadar cok degerli oluyorsun bu devirde
Neyse adetler iste hepsini bosver.
Ablamlardan oay bicerek, annemlere tembihlemistim. Ne gerekirse isteyin yapsinlar. He dediler is basa dusunce yine birsey istemediler :)))))

Burdan çıkaracağınız sonuç şu: belli ki size birşey alacak paraları kalmamış kayınvaliden kendisi için sakladığı altını size vermek zorunda kalmış. Küçük hesaplara girip de insanları üzmeyin.
Bu arada altından anlamam hele kırma nedir onu hiç bilmiyorum. Belki nişanlınızın dediği gibi daha kıymetlidir.

Kırma ne demek? Tabiki maddi degerini bilmem ama banada bu cok değerli geldi kac yılından bahsediyorsunuz
O kadının hatırası ve size veriyor cok guzel manevi anlamda tabiki parasal değerini bilmiyorum...kirma nedir? Iki yıldız nedir? Sanki altından siz iyi anlıyor gibisiniz

Kuzum diye bahsettiğinizi nişanlınız zannettim ilk başta. Konuya o kadar fransızım:halay: Ama elbette elitinizle size denk hediye olması lazım. Ama gramı gramına hesap yapmak ayıptır. Ona da almışlar, size de. Tamam işte.
Bende o kuzu işini çözmek için baya
uğraştım:KK70:biz beleşe gelmişiz beleşe ay napsam kocama deyimde bidahaki bayram kırmalı mırmalı bi kuzu getirsin bana:KK37::confused::KK6::dondurma:

Maddi olarak değil manevi olarak bak eltine kendi bileziklerini vermemiş ama sana veriyo.
Tarihi gibi birşey bu anlattiklariniz benim cok hoşuma giderdi.

Maşallah altın üzerine doktora yapmışsın kirmalar çift yıldızlar falan, daha neye sarraf soruyon ki:KK53: şaka bi yana yazdıklarından hiç bişey anlamicak kadar altına yabancıyım, hele o altınlı kuzu olayı ney 1 milyon versen cvplayamam:D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X