• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarraf konuşacak, dört bakanla ilgili bütün gerçekleri öğreneceğiz

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Kılıçdaroğlu: Sarraf konuşacak, dört bakanla ilgili bütün gerçekleri öğreneceğiz

22/03/2016 16:18

PrintPocketPinterestGoogle+TumblrWhatsAppTwitterTelegramFacebook3
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kapatılan 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının ‘kilit ismi’ Rıza Sarraf’ın tutuklanmasıyla ilgili “Sarraf orada konuşacaktır. Böylece biz dört bakanla ilgili bütün gerçekleri öğrenmiş olacağız” değerlendirmesinde bulundu.

kilicdaroglu-grup1.jpg

Fotoğraf: DHA

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, “Türkiye öyle bir konuma geldi ki bırakın terörü bitirmeyi canlı bomba olmanın eğitim alanına dönüştü. Canlı bomba mı olmak istiyorsun? Git Türkiye’de eğitimini al. Böyle bir yapı, anlayış olabilir mi?” diye konuştu.

‘Sarraf konuşacak, bütün kirli çamaşırlar ortaya çıkacak’
Kapatılan 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının kilit ismi Rıza Sarraf’ın ABD’de dolandırıcılıktan tutuklanmasına değinen CHP Genel Başkanı, şunları söyledi: “Rıza Sarraf orada konuşacaktır. Bütün kirli çamaşırlar ortaya çıkacaktır. Böylece biz dört bakanla ilgili bütün gerçekleri öğrenmiş olacağız. Birilerinin hangi gerekçelerle Rıza Sarraf’ın önüne yattığını öğrenmiş olacağız.”

‘Hani gerizekalı desem adama hakaret etmiş olurum’
“Okuma oranı arttıkça beni hafakanlar basıyor” çıkışıyla gündeme gelenSebahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı’yı eleştiren Kılıçdaroğlu “Nasıl okumuş, nasıl profesör olmuş. Hani gerizekalı desem adama hakaret etmiş olurum. Gerizekalılığın da bir düzeyi var” sözleriyle tepki gösterdi.
http://www.diken.com.tr/kilicdarogl...-bakanla-ilgili-butun-gercekleri-ogrenecegiz/

Öyle görünüyor. İtirafçı olabilir. Ama biz neyi öğreniriz onu bilemiyorum.

Bende öyle umuyordum ama konuşmaz.
Satmaz bakanları.
Dünyanın hiçbir ülkesinde, hatta kendi ülkesinde bile buradaki kadar dokunulmaz değil Ada'm sonuçta. Kaçarsa falan Türkiye ye sığınmaya ihtiyacı olacak.

Zarrabın ne konuşacağı bence Babek in ne dediğine yada İran daki hükümetle Babek in pazarlığına bağlıdır..
Bakacağız ve göreceğiz..

Ayyy bu adam çok tatlı abi ya, öyle saf öyle iyi niyetli. Rıza anlatacak diye inanıyor, rıza sarraf o saf mı da rteyi satsın, yer mi. Anca bağlantısı olacak da.... Ama işte içimizdeki çocuğu öldürmeyelim de kemal ağabey canım ağabey o çocuk seni ele geçirmiş, çocukları pistten alalım abimmm...

Federallerle pazarlık yaparsa konuşabilir.. valla hiç belli olmaz, allah onların eline düşürmesin :KK53:
Hayır işin ucunda CIA uçağına koyulup okyanus üzerinde manzara seyretmek :KK53: de var :D Hani Kayserili pazarlığı gündemimizde ya, asıl Kayseri Pazarlığını şimdi göreceğiz. Can derdi bu kolay değil. Öyle Amerikalarda babalar gibi bakmazlar adama.
Ay bu garibim de şaşırmıştır yazık, sen tam kurtuldum san, sonra ceeee. İşte cüsse biraz kalıplı olunca iyi saklanamadıysa zaar, sobeleyiverdiler.
O değil de bu adamın ne işi var Amerika'da, arandığını tahmin etmek bu kadar zor mu?

Hayır işin ucunda CIA uçağına koyulup okyanus üzerinde manzara seyretmek :KK53: de var :KK70: Hani Kayserili pazarlığı gündemimizde ya, asıl Kayseri Pazarlığını şimdi göreceğiz. Can derdi bu kolay değil. Öyle Amerikalarda babalar gibi bakmazlar adama.
Ay bu garibim de şaşırmıştır yazık, sen tam kurtuldum san, sonra ceeee. İşte cüsse biraz kalıplı olunca iyi saklanamadıysa zaar, sobeleyiverdiler.
O değil de bu adamın ne işi var Amerika'da, arandığını tahmin etmek bu kadar zor mu?

çocuğu buradaki çocuk parklarında kötü etkilenmesin diye oradakine götürmüş :27: şaka bir tarafa, sanırım Orlando daki Disneyland'a gitmek için çıkmış ama yakalanmış.. sonra çocuk etkilenmesin diye annesiyle geri dönmüş, çocuk etkilenmiş mi bilmiyorum ama :27:

çocuğu buradaki çocuk parklarında kötü etkilenmesin diye oradakine götürmüş :KK53: şaka bir tarafa, sanırım Orlando daki Disneyland'a gitmek için çıkmış ama yakalanmış.. sonra çocuk etkilenmesin diye annesiyle geri dönmüş, çocuk etkilenmiş mi bilmiyorum ama :KK53:
Hayır, çocuk etkilendiyse kötü. Ebrucuğum çıkar Pop Star Idol'de ağlar bir fasıl bebesinin psikolocisi düzelir. Hayata bak be, poh gibi paran olsun Disneylanda gidiyorum derken çeksinler merkeze :D

Bu adam TRde yargılanıp suçsuz bulununca parasını faiziyle birlikte vermişlerdi, ABDde suçsuz bulunursa gidemediği disneyland biletleri yerine 10 yıl bedava giriş hakkı verirlermi acaba.

Çocuğun bozulan psikolojisi içinde 1 adet miki ve istediği 2 adet muhtelif disney karakteri :KK53: çocuk önemli bizimkiler değil ama onlarınki önemli

ay niye 5 kez :KK53: aslında keşke sorgu sırasında ne yapıyorlar izlesek :KK53:

Evet türk milleti olarak rızayı dikizleme hakkımız olmalı.

Heey rızaaa senin sorunun ne biliyomuuusun adamım, çocuğunun psikolojisini düzeltmek için yanlış ülkeyi seçtin, o lanet olası beyaz k.. ını tekmelicez adamım evet tekmelicez.

Evet türk milleti olarak rızayı dikizleme hakkımız olmalı.

Heey rızaaa senin sorunun ne biliyomuuusun adamım, çocuğunun psikolojisini düzeltmek için yanlış ülkeyi seçtin, o lanet olası beyaz k.. ını tekmelicez adamım evet tekmelicez.

:70: kahve ve donut eşliğinde :70:

yalnız şaka-maka bu iş çok su götürecek, şimdiden tanımıyorum demeler başladı, hayırlısı :27:

Back