Sarp Akkaya

karamellitrilece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
2.603
680
248
Sarp Akkaya (13.05.1980-İstanbul) tiyatro,sinema ve dizi oyuncusu

İlk Bizim Aile dizisiyle boy gösterdi.2001 yılında M.S.Ü. Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olup Stüdyo Drama Tiyatro Topluluğu’nun “Kaos” ve “Sonra” ardından Alchera Tiyatro Topluluğu’nun “6.Gün” ve “Devenin Hörgücü Yamuk Olur” isimli tiyatro oyunlarda oynadı. "Albay Kuş" ta oynadığı oyunlar arasındadır.Daha sonraları Kurtlar Vadisi Pusuda Servet karakteriyle tanındı,ondan sonra Ezel dizisindeki Tevfik karakteri ile büyük çıkış yakaladı.

Sarp Akkaya oyuncu Esra Akkaya'nın kardeşidir. Ayrıca ikizi olan Kaya Akkaya da kendisi gibi oyuncudur. Aynı zamanda seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. 2010 yılında kardeşleriyle beraber AKKAdemi Tiyatro'yu kurmuşlardır.


$sarp_akkaya_dizi_setinde_bicaklandi_h53333.jpg

$iohwat4i.jpg

$6q5iprny.jpg

$AxdmlE1CEAEdVrc.jpg

$AxS54fgCIAAqTgY.jpg

Bir röportajında bu kısım dikkatimi cekmişti.. Bu adam harbiden aşık gibi geliyor bana, twitter da yazdıkları falan bunu gösteriyor sanki hatta bu sebepten twitin sahte oldugunu bile düsünmüstüm.. Hakkında bir tane kötü yorum okumadım.. :17: Cok samimi, içten, candan :30: :23: Bu aralar arkadasımla fena halde takılmıs durumdayız Sarp Akkaya'ya. :69: Heyy buradayız :74:


Şu anda sevgiliniz var mı?

- Sevgilim yok, sevdiğim var. 30 yaşındayım, birçok kız arkadaşım oldu. Çok azına aşık oldum, bir kişiyi sevdim. Şu anda birlikte değiliz. Birini sevmek için bir ilişki yaşamak zorunda değilsiniz. Sevgililikler biter ama sevgi kalır. Bir ilişkide bazen iki taraf da gitmek ister ve giderler, bazen iki taraf da kalmak ister ama kalamazlar. Bazen birlikte olamazsınız, işin içinde farklı dinamikler vardır. Benimki biraz böyle bir durum.


Edit : Dogum günlerimiz de cok yakınmıs, 3 gün var aramızda.. Tabi ben 89'lu :1:
 
Son düzenleme:
Tefo karakterindeyken çok delikanlı bir rolü üstleniyordu o dizide hakikaten sevdim onu delikanlı ağır adam gibi adamdı .
 
Back