• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı sarmısak yagı kas gürlestiriyomuş?kullanan oldu mu??

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
canım köse olanlara tavsiye ederler benim sevgilimin hiç sakalı yok her gören söylüyor ordan biliyorum :teytey: vücudun her bölümündeki kılları çoğaltıyor hatta sarımsak özlü şampuan falanda var den sonucunu yaz bize

evet bn kullndım skaşlarım hiç çkmıordu çıkmaya başladı

Sen ne kadar sure ile kullandin canim, bir de kullandigin markayi soylermisin fiyatiyla birlikte? Bende hint yagi ve badem yagini kullanicam insallah kaslarima. Ben cok gurlessin ve koyulassin istiyorum. Bide rica etsem kaslarinin fotografini koyar misin ?

cnm bence hiç yağ ile uğrasma gürleşmesi uzun zaman alır bizzat sarımsağı sür emin ol kısa zamanda farkı anlayacaksın..

bende duydum etkilerini ve yeni aldım henüz kullanmaya başlamadım ama umutluyum. kirpiklrim bi anda çok fazla döküldü kirpiklerime sürecem bi zararı olur mu sizce ??kafamçokkarıştı

Ben sarimsagi kokusu yuzunden kullanamam. Yani o kokuyla uyuyamam ben

canım ben 1aylık periyotlarda sarımsak ezip sampuana karıstırıyorum kokunun gitmesi içinde ayrı sampuan kullanıyorum baya faydasını gördüm koku cok rahatsız etmicektir.hihoyyyt

inanmıyorum ben gürleştireceğine zaten mümkün değil. var olan kılların daha kalın ve canlı görünmesini sağlayabilir ancak kıl sayısını artırmaz. çünkü gürlük genetik.

aynen katılıyorum..şunu yapabilir eskiden almışsındır kaslarını ve oralarda kıl çıkmamaya başlar..işte o kılların yenidn çıkması sağlayabilir.ama zaten hiç tüy olmamış bölgece kıl kökü bile yokken nasıl kıl çıkaracak..keşke mümkün olsa :(

Arkadaslar sarimsagi ortadan ikiye bolun islak tarafini deriniz yanana kadar sürün. Egerki surdugunuzde bir yanma hissetmyorsaniz bir ise yaramiyor demektir. Cünki üstte ki deriyi atip alta islemesi gerekiyor sarimsagin. Banada bir güzellik uzmani söyledi ve bu sekilde yapınca iyi bir sonuc aldim. Ayrica her gün sarimsak sürerek kirpiklerimde gayet uzadi inanilmaz bir fark oldu artik kaşlarima kadar deyiyor kirpiklerim. Bilginize..:10:

Arkadaslar sarimsagi ortadan ikiye bolun islak tarafini deriniz yanana kadar sürün. Egerki surdugunuzde bir yanma hissetmyorsaniz bir ise yaramiyor demektir. Cünki üstte ki deriyi atip alta islemesi gerekiyor sarimsagin. Banada bir güzellik uzmani söyledi ve bu sekilde yapınca iyi bir sonuc aldim. Ayrica her gün sarimsak sürerek kirpiklerimde gayet uzadi inanilmaz bir fark oldu artik kaşlarima kadar deyiyor kirpiklerim. Bilginize..:10:

uzun zamandır duyarım ama deneme fırsatım olmamışdı deneyelim bakalım sendede etkisi olumlu olduysa vardır bir hikmeti fakat anlamadığım nasıl olurda kirpiklerine sarımsağı sürebiliyorsun yanmıyormu gözlerin arkadaşım yaww yada farklı bir yöntemimi var

nasıl yapıyorsun bunu kirpiklerine ben bir kere denedmi diplere gözüm çok yandı birde kötü koktu vazgeçtim

Ben de bir çok kuaförden duymuştum sarımsağı kaşa sürmeyi.Lucia arkadaşımız gibi ben de ikiye kestiğim sarımsağı kaşlarıma sürdüm gündüz evdeyken gece yatana kadar.Gece de üzerine kulak pamuğu yardımı ile badem yağı sürdüm.Bu son zamanlarda zaten her gece neredeyse badem yağını sürüyorum kaşlarıma.Bakalaım etkisi ne olacak,kaşınıp duruyorlar ama daha ben bir şey anlamadım.Kirpiklerime sarımsağı hiç denemedim ama badem yağını denedim,gözlerim öyle bir yandı ki korkuyorum sürmeye.Kirpikler için de kullananlar paylaşsın bence deneyimlerini Lucia ortalarda yok sanırım çünkü...

Kızlar kirpiklerime su sekilde suruyorum ; sarımsagi iyice eziyorum suyu cıkıncaya kadar. Kulak cubugunu batiriyorum suya kirpiklerimin uclarina suruyorum. Cok az bir su gibi gorunsede her gun veya iki gunde bir yaparsaniz etkili oluyor. Birde sunuda denedim minik bi kaba badem yagi koydum icine sarimsagi ikiye bolup attim oyle duruyor uzun zamandir yine kulak cubugunu bandira bandira suruyorum ama inanilmaz kotu koktugu icin her zaman yapamiyorum..

Back