Canim evde zumba yapabilirsin. Tum vucut calistigi icin bende sarkma cok fazla olmadi. Benim de kizim 1.5 yasinda. O da yapiyor benimle :)Merhabalar yaklaşık 35 kilo verdim iç bacaklarim çok sarkti doğum gobegide sarkik ama bacaklarim beni çok rahatsız ediyor. Bebeğim yüzünden spor yapamıyorum dışarda Evde de uzun süre değil beş on dakikalık hareketler yapabilirim anca. Ne dersiniz toparlarmi zamanla başka neler yapabilirim masaj yada soğuk sıcak su gibi.mesela
Benimki bacaggima yapisio illa yaptirmicak. :) Yada esortmani çekiştirio e fazla beş dakika. Hangi videoyu yapiyorsunuzCanim evde zumba yapabilirsin. Tum vucut calistigi icin bende sarkma cok fazla olmadi. Benim de kizim 1.5 yasinda. O da yapiyor benimle :)
Bes alti tane video var hep yaptigim. Link atabiliyor muyuz acaba burdanBenimki bacaggima yapisio illa yaptirmicak. :) Yada esortmani çekiştirio e fazla beş dakika. Hangi videoyu yapiyorsunuz
Tek tavsiyem kardio 5 dk bile videolar var ara ara yap gün içi deMerhabalar yaklaşık 35 kilo verdim iç bacaklarim çok sarkti doğum gobegide sarkik ama bacaklarim beni çok rahatsız ediyor. Bebeğim yüzünden spor yapamıyorum dışarda Evde de uzun süre değil beş on dakikalık hareketler yapabilirim anca. Ne dersiniz toparlarmi zamanla başka neler yapabilirim masaj yada soğuk sıcak su gibi.mesela
Merak ettim bu t25 i :) nasil oldu vucudunuz hala devam ediyor musunuz ? Bacak ve basende etkili mi acaba :)Benim gibi T25 focus yap. daha önce konusunu açmıştım ve bir arkadaşla baya işi götürmüştük. Ayrıca orada hamile kilolarını verip fit mi fit olan çekik gözlü tania abla var. bence o en güzel örnek. bir de 25 dk. canımı çıkartıyor ama 25 dk. 1 saat hiit yaptığımı biliyorum hoca eşliğinde spordan soğumuştum bitmek bilmiyordu çünkü. onu düşününce 25 dk su gibi geçiyor :) istenilen desteği verebilirim. yeterki kadınlar olarak bir şeyler başaralım.
Fokuslu Ultrason yaptırmıştım ben kollarım ve gıdımdaki sarkmalar için geçen sene Mehmet Akgün'e öneririm etkisini istediğim tüm etkiyi gördüm.Merhabalar yaklaşık 35 kilo verdim iç bacaklarim çok sarkti doğum gobegide sarkik ama bacaklarim beni çok rahatsız ediyor. Bebeğim yüzünden spor yapamıyorum dışarda Evde de uzun süre değil beş on dakikalık hareketler yapabilirim anca. Ne dersiniz toparlarmi zamanla başka neler yapabilirim masaj yada soğuk sıcak su gibi.mesela