- 13 Temmuz 2009
- 201
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar bu soguk su tutma olayi, kisa sureligine cozum degil mi, yani vucut kendi isisina donunce
gogusler eski halini almaz mi?
canim istersen dambilla gogus diklestirice hareketler yap. ben internetten bulmustum. ama.hic yapmadim.sana linkini ozelden atiyorummerhaba ben 27 yasındaymç kendımı bıldım bılelı göğüslerımın ucu aşağıya doğru hıc dik göğüslü olmadım. ama kızımdan sonra tamamen sarktılar. kocamın yanında utanıyorum yanı artık. yapabılecek bısey varmı silikon haricinde???
Soğuk su masajının faydasını duymuşsunuzdur. Duymadıysanız da, artık benim yazım sayesinde bilginiz olacak Soğuk su masajı ile vücudunuza dirilik ve gençlik kazandırabilir, birçok probleme karşı silah olarak kullanabilirsiniz.
Soğuk su masajının faydalarını sıralayalım :
Soğuk suyla yapılan masaj, kan dolaşımını hızlandırır. Buna bağlı olarak da, vücudunuzun genç kalmasını sağlar. Cildiniz gerginleşir ve daha sıkı bir görünüm alır.
Göğüslerinize uygulayacağınız soğuk su masajı ile onlara daha diri ve sıkı bir görünüm verebilirsiniz. Bunun için, banyonuzu bitirdikten sonra, dairesel hareketlerle soğuk masaj yapıp, su tutmalısınız. Yalnız, soğuk sudan kastım, buz gibi su değil, aksi halde üşütebilirsiniz.
Vücut estetiğinin en dişli düşmanı olan selülite karşı soğuk su masajı ile harekete geçin. Soğuk bir duş alın ve bacaklarınızı masaj yaparak keseleyin. Kan dolaşımının hızlanması, yağ dokularına etki edecektir.
Soğuk su masajı ayrıca size, enerji verir. Canlılık kazanırsınız. Yani sadece vücudunuzun görünümü değil, sizde dirilik kazanırsınız :)
Daha sıkı kalçaların yolu da soğuk su masajından geçiyor.
Boyun ve dekolte bölgesine yapılan soğuk masaj, yine sıkı görünüm sağlayarak ileri yaşta oluşacak kırışıklıkları önlemeye yardımcı olur.