• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarkıt...

• Konu Sahibi Konu Sahibi oz81
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oz81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
381
31
123
sarkıt

Son düzenleme:
antreme sarkıt yaptım :lepi:

Eklentiler

• $SUC40065.webp
    $SUC40065.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 109
  • $SUC40064.webp
    $SUC40064.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 96
Çok beğendim, güle güle kullan.
Böyle sarkıtları sevmem rağmen evimde kullanamıyorum; çünkü deprem korkum var. Rüzgardan sallansalar ben deprem oluyor sanarım...

Çok beğendim, güle güle kullan.
Böyle sarkıtları sevmem rağmen evimde kullanamıyorum; çünkü deprem korkum var. Rüzgardan sallansalar ben deprem oluyor sanarım...
TEŞEKKÜR EDERİM :kedi:BENİMDE DEPREM KORKUM VAR AMA HİÇ ÖYLE DÜŞÜNMEMİŞTİMdelikafadulden

silmişsin zaten içerigi boşalmıs konunun

resımden anlasaydım sormazdım be guzelım cok aydınlatıcı bır cevap olmus hem konu acmıssın hemde soru sorulunca bak gor dıyosun hemde resmı kaldırıyosun ben bu konudan bırsey anlamadım bız ler safız heralde nesıl yapmıssın dıye sorulunca cat cat yazıp ugrasıyoruz

silmişsin zaten içerigi boşalmıs konunun

resımden anlasaydım sormazdım be guzelım cok aydınlatıcı bır cevap olmus hem konu acmıssın hemde soru sorulunca bak gor dıyosun hemde resmı kaldırıyosun ben bu konudan bırsey anlamadım bız ler safız heralde nesıl yapmıssın dıye sorulunca cat cat yazıp ugrasıyoruz

resimleri silmedim aynen duruyo...ayrıca sizin soru sorma tarzınıza vermiş olduğum cevabım bu kadar oluyor...(be güzelim)..sositososito

Back
X