Sarkık göğüslere örümcek ağı ya da fokus ultrason yaptıran var mı?

edasu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
318
24
Benim vücudıumda her yerim zayıf.Kollarım,sırtım,bacaklarım,basenlerim vs.Her yer normal,abartılı bir şey yok.Ama malesef göğüslerim vücuduma göre büyük ve sarkık.Bu annemden genetik miras.Annem 100 kilo ve göğüsleri çok büyüktür.45 yaşındayım.3 aydır da adet görmüyorum.Menopoz sürecine girdim yavaş yavaş.Göğüslerim zaten vücuduma göre büyüktü.Şimdi iyice büyüdü ve sarktı.Sırtıma ve omuzlarıma ağırlık yapıyor.Yıllardır bu beni rahatsız eden bir durum.Ameliyatı da çok düşündüm.Ama hem maddi durumum müsait olmadı.Hem de bıçak altına yatmaktan çok korkuyorum.Sonucun kötü olmasından,pişman olmaktan korkuyorum.Bir de ameliyattan sonra his kaybı oluyormuş.O yüzden şu ana kadar yaptırmadım.Teknoloji gittikçe ilerliyor.Şu son çıkan teknolojiden yararlanmak istiyorum.Biri örümcek ağı ile göğüs toparlama,diğeri de sarkık göğüslere fokus ultrason.Belki göğüs toparlanıp sıkılaşırsa aynı zamanda biraz da küçülebilir diye düşünüyorum.Hem biraz küçülüp hem de dikleşebilir.Bunlar da çok ucuz işlemler değil tabi.En az 3- 4 bin lira gerekir tabi.Benim size sorum şu:
Arkadaşlar içinizde bu yöntemleri yaptıran,deneyen var mı?
Varsa sonuç nasıl,memnun kaldınızmı?
Bu işlemlerin kalıcılığı nedir?
Eğer yaptıracak olursam hangisini tercih etmeliyim?
Hangi yöntem daha iyi?
Lütfen bu konuda deneyimi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
Tecrübelerini anlatsınlar ki biz de yararlanabilelim.
Eğer işe yaramıyorsa boşa para dökmeyelim.Sonuçta az bir para değil.
Şimdiden teşekkürler.

Benim vücudıumda her yerim zayıf.Kollarım,sırtım,bacaklarım,basenlerim vs.Her yer normal,abartılı bir şey yok.Ama malesef göğüslerim vücuduma göre büyük ve sarkık.Bu annemden genetik miras.Annem 100 kilo ve göğüsleri çok büyüktür.45 yaşındayım.3 aydır da adet görmüyorum.Menopoz sürecine girdim yavaş yavaş.Göğüslerim zaten vücuduma göre büyüktü.Şimdi iyice büyüdü ve sarktı.Sırtıma ve omuzlarıma ağırlık yapıyor.Yıllardır bu beni rahatsız eden bir durum.Ameliyatı da çok düşündüm.Ama hem maddi durumum müsait olmadı.Hem de bıçak altına yatmaktan çok korkuyorum.Sonucun kötü olmasından,pişman olmaktan korkuyorum.Bir de ameliyattan sonra his kaybı oluyormuş.O yüzden şu ana kadar yaptırmadım.Teknoloji gittikçe ilerliyor.Şu son çıkan teknolojiden yararlanmak istiyorum.Biri örümcek ağı ile göğüs toparlama,diğeri de sarkık göğüslere fokus ultrason.Belki göğüs toparlanıp sıkılaşırsa aynı zamanda biraz da küçülebilir diye düşünüyorum.Hem biraz küçülüp hem de dikleşebilir.Bunlar da çok ucuz işlemler değil tabi.En az 3- 4 bin lira gerekir tabi.Benim size sorum şu:
Hangi yöntem daha iyi?
Şimdiden teşekkürler.

Hangi yöntem daha iyi?
Şimdiden teşekkürler.

Ben ayın 25 agustos da örümcek ağıyla meme ve popo dıklestırme ve yag transferiyle ılgılı gorusmeye gidiyorum belimden yağ aldırıp memeyi örümcek ağıyla dıklestırme memeye yağ transferiyle bıraz buyutme yı ıstıyorum. Sonrada basen den yağ aldırıp örümcek ağıyla popo diklestirme yağ transferi ıstıyorum. Gelısme leri bildiıcem sız hala yaptırmadıysanız tabı

Teşekkürler,cevabınız için.Hayır henüz bir şey yaptırmadım.Siz göğüslere örümcek ağı yaptırdınız mı?Sonuç nasıl?Gerçekten sarkık göğüsleri toparlıyor mu?Çok acı veriyor mu? Zor mu? Fiyatı nedir? Bütün tecrübelerinizi bize aktarırsanız yaptırmak isteyen arkadaşlar eminim bu bilgilerden çok yararlanacaktır.Şimdiden teşekkürler.

Teşekkürler,cevabınız için.Hayır henüz bir şey yaptırmadım.Siz göğüslere örümcek ağı yaptırdınız mı?Sonuç nasıl?Gerçekten sarkık göğüsleri toparlıyor mu?Çok acı veriyor mu? Zor mu? Fiyatı nedir? Bütün tecrübelerinizi bize aktarırsanız yaptırmak isteyen arkadaşlar eminim bu bilgilerden çok yararlanacaktır.Şimdiden teşekkürler.
Örümcek ağı estetiği tamamen kandırmaca. Ben bacaklarıma bu işin uzmanı geçinen malum yerde yaptırdım. 11 bin lira paramı aldılar. En küçük bir etkisi olmadı. Şikâyet ettim ama hiç oralı olmadılar. Öncesi sonrası resimler arasında hiç bir fark yoktu. Göz göre göre para tuzağı. Devlet bu kandırmacalara cezai yaptırım uygulamazsa daha çok insan kandırılacaktır. Git memeni normal estetik yaptır. Ben bacaklarımın içini gerdirdim. Operasyon dışında saçma sapan örümcek ağı vs.. kanmayın. Benim plastik cerrahım da dediki " örümcek ağı estetiği dedikleri şey iyi bir şey olsaydı ben de yapardım " dedi. Kısaca sonuç fiyasko. Asla tavsiye etmiyorum. Hatta mahkemeye vermeyi düşünüyorum

X