Sarkık göğüsler için toparlayıcı sütyen.

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.079
4.167
173
Kızlar benim göğüslerim çok fena durumda baya sarktı sönmüş balon gibi. 2 bebeke emzirdim biri daha emiyor.
Neyse pentiden toparlayıcılı sütyen siparis verdim tam 100 tlye 1 adet sütyen. Şimdi sormak istediğim, bu sütyeni sürekli kullansam, göğüslerimin şeklinde biraz düzelme olur mu? Hafiften bi toparlanma gibi? yoksa amac sadece kıyafetlerin içinde güzel dursun diye mi? Eğer öyleyse 100 tl vermeyeyim ya 80b takıyorum.
  • Dolgusuz
  • Sabit askılı
  • Minimizer / Toparlayıcı
  • Kaplı / Pedli
  • Balenli

Giden gitmistir gittigi gün bitmistir
Iki cocuk emzirmis biri olarak sunu söyleyebilirim ki emzirme bitiminde sonraki bir yil biraz yine toparlaniyor
Benim emzirme sonrasi bombos kalmisken zamanla birazcik toparladi
Sen yine güzel gözüken sütyenlerden al kullan kendi özgüvenin icin, ama sarkmalarin toparlanmasi biraz zor
Sütyeni cikarinca biraz daha dik duruyor ama sonra yine yercekimi malum
Ben ileride meme toparlama ya da büyütme düsünebilirim, simdilik yeni elemanlara alismaya calisiyorum
alttan alttan bakiyorlar diyorum sen hayirdir, eskiden ne bicim güzeldiniz diyorum
Öyleydik diyorlar napalim, zaman bizi de harcadi diyorlar, siz de haklisiniz diyorum
Emzirme bittikten sonra bir sene icinde degisimi gözle, toparlanma payi keisnlikle var ama degisim illa ki kalici oluyor, deri bu nihayetinde
Seni iyi hissettirecek sütyenleri kullan yine de, sarktilar diye de kötü sütyeni hak etmiyorlar
Ben benimkilerle arami iyi tutmaya calisiyorum simdilik

Oyy oyy aynen bende böyleyim. ben hic iyi tutamıyorum yaa psikolojim bozuldu resmenn ben bide ilk kızımda doğumdan sonra sütyen takmadım baya bi süre öyle açık gezdim. Kv yüzünden. Rahat Ememez takma dedi salak gibi dinledim yaşımda küçüktü bilmiyodum bisey. Onunda cok etkisi oldu sanırım hem emzirme hem o sekil halbuki ne alaka takınca da gayet emziriyodum. Esim dedi takmazsan sarkmaz mı diye öyle baya sonra taktım . Kadın sanki gıcıklığına yaptı oyle uyuz oldum şuan. belki bi ihtimal cook ilerde , 30lu yaslara fln gelince düsünürüm bende :/

Ben 28 yasindayim, meine estetigi konusunda da kararsizim
Cok rahatsiz olursam yaptiracagim
Yani cocuk düsünmüyorum artik, sen de üzülme artik caresi var, yine de sütyen kullan ama sütyensiz tabiki de daha cok sarkar

Belki gıcıklığına yapmamıştır öylesi doğru diye biliyordur öyle demiştir. Mesela benim annem de sütyen takmak göğüste tembelliğe neden olur sarkar sütyen iyi bir şey değil" demişti (ki öyle bir tez var ama bence doğru değil) Ben de o yüzden hiç ama hiç sütyen takmadım, memelerim iyice gelişti falan ve ben hiç unutmam lise 2'ye giderken sütyen takmadığım için okuldan uyarı alana kadar takmadım. Sonra anneme söyledim bana bir sütyen alındı okula giderken takmam için, kışın da takmıyordum kazak altında belli olmuyor diye taa 20li yaşlarımdan sonra sütyen takmaya başladım ve göğüslerim hiçbir zaman öyle çok dik olmadılar. Hatta genç kızlığımda bile hafif sarkıktılar. Kilo alınca toparlandılar ama hep sarkmaya meyilliler çocuğum olmadı ama şimdi biraz fazla kilom var verince sarkacaklar ben de belki ameliyat düşüneceğim. Toparlayıcı sütyen ben de aldım devamlı takıyorum, gece de taktığım oluyor arada bilmiyorum yanlış mı yapıyorum, faydasını da görmedim zararını da görmedim ama bende kilo alıp vermeye bağlı sarkma oluyor kaçınılmaz; ancak bol bol su içmek (günde en az 3 litre) göğüsler için de faydalı, cildi toparlıyor, dirilik ve dolgunluk veriyor biraz daha.

canim bende farketmistim sert dolgulu sutyen takinca süt gelimi azaliyordu atlet tarzi giydimde daha yogun oluyordu.
benimkilerde cok fena ben 95 takiyorum hep toparlayicilarla geziyorum ama cikarinca iyi gibiler sonra hobaa tekrar eski hali

Ben 28 yasindayim, meine estetigi konusunda da kararsizim
Cok rahatsiz olursam yaptiracagim
Yani cocuk düsünmüyorum artik, sen de üzülme artik caresi var, yine de sütyen kullan ama sütyensiz tabiki de daha cok sarkar
22 yaşındayim bende canım bende emzirme dönemim bitsin cok rahatsız olursam ozanan düsünücem

22 yaşındayim bende canım bende emzirme dönemim bitsin cok rahatsız olursam ozanan düsünücem

Bir daha cocuk dünyaya getirmeyi düsünmüyorsan kac yasinda ameliyat oldugunun önemi yok
Ama emzirme döneminden sonra iki yil süre ver ki kendine gelsinler

canim bende farketmistim sert dolgulu sutyen takinca süt gelimi azaliyordu atlet tarzi giydimde daha yogun oluyordu.
benimkilerde cok fena ben 95 takiyorum hep toparlayicilarla geziyorum ama cikarinca iyi gibiler sonra hobaa tekrar eski hali
Aynen öyle. Canım yaa ben toparlayıcıyı da almadım 100 tl icime sinmedi 1 sütyene daha uygunu bulursam alıcam . Çok sinirim bozuluyo ya hele yumuşak yumuşak olması acayip taktim buara sıkı sütyen varken düzgün duruyolar da o çıkınca nerdeyse karnıma gelckler bide sağ göğsüm daha büyük diğeri kücük gibi anlamadım valla..☹

Bir daha cocuk dünyaya getirmeyi düsünmüyorsan kac yasinda ameliyat oldugunun önemi yok
Ama emzirme döneminden sonra iki yil süre ver ki kendine gelsinler
Tamam çok teşekkür ederim, evet tekrar çocuk düşünmüyorum, oo baya beklemem de lazım , neyse ozamana kadar para biriktirmis olrum hem

Ayy ben 1 litre bile icemiyormdur belki ben cok zayifm belki kilo alsam azcık düzelir mi diye umut ediyodum kilo da alamadım. Kadin olmak zor ya ☹ belki bende ilerde düşünürüm ameliyat

aynen benim kide teki buyuk

Ayy ben 1 litre bile icemiyormdur belki ben cok zayifm belki kilo alsam azcık düzelir mi diye umut ediyodum kilo da alamadım. Kadin olmak zor ya ☹ belki bende ilerde düşünürüm ameliyat
kilo almıyorum diyenleri hem kıskanıyorum hem de nasıl? diyorum; evde devamlı bir kavanoz nutella olsun bir de üzümlü cevizli kek... offf of keşke ben de alamasam

kilo almıyorum diyenleri hem kıskanıyorum hem de nasıl? diyorum; evde devamlı bir kavanoz nutella olsun bir de üzümlü cevizli kek... offf of keşke ben de alamasam
Bende böyle kilo alma yöntemleri arıyorum ya ben cok hareketliyim sanırım ondn yediğim şeyler eriyip gidiyo diye düşünyorm 2 cocuk var biri 7 aylık, diğeri 2 bucuk yaşında onların pesinde gezmekten

Bende böyle kilo alma yöntemleri arıyorum ya ben cok hareketliyim sanırım ondn yediğim şeyler eriyip gidiyo diye düşünyorm 2 cocuk var biri 7 aylık, diğeri 2 bucuk yaşında onların pesinde gezmekten
Allah bağışlasın, sağlıklı ömürler versin.

Benimde bi siparişim olacaktı elma kadar memeler için taş gibi gösterecek push up oğlu push up bi sutyen istiyorum yetti artık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…