• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarkık göğüsler için egzersiz

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
28
Arkadaşlar göğüs egzersizi buz masajıyla göğüslerindeki sarkıklığı tamamen olmasa da düzelten oldu mu ben de yakinda baslayacagim düzenli bir sekilde yapmaya gayret edecegim ama yapıp da sonuc alanlar varsa merak ediyorum

lastikle yapilan pilates hareketleri ve $inav ise yarar diye düsünüyorum pilates yapan biriyim henüz bende sarkma yok fakat bu hareketleri yapiyorum ve gögüsü etkiliyor diklesmeyide zamanla sagliyacaktir düzenli yapildiginda ve elbeteki buz masajida ek olarak cok iyi gelir hepsi beraber yapilirsa sonuc mükemmel olur

lastikle yapilan pilates hareketleri ve $inav ise yarar diye düsünüyorum pilates yapan biriyim henüz bende sarkma yok fakat bu hareketleri yapiyorum ve gögüsü etkiliyor diklesmeyide zamanla sagliyacaktir düzenli yapildiginda ve elbeteki buz masajida ek olarak cok iyi gelir hepsi beraber yapilirsa sonuc mükemmel olur
Ben evde yapacagim göğüs dikleştirme egzersizlerini ne kadar zaman da sonuc gözle görülür hale gelir acaba

Ben evde yapacagim göğüs dikleştirme egzersizlerini ne kadar zaman da sonuc gözle görülür hale gelir acaba
ilk sonuclari düzenli olarak haftada 6 gün yaparsan 3 ayda sonuc alirsin uzun vadeli 6 ayda .. ama spor öyle yapiyim birakiyim diyecegin bisi degil ömür boyu yapilmali ki vücut o forma alissin hep ayni kalsin

ilk sonuclari düzenli olarak haftada 6 gün yaparsan 3 ayda sonuc alirsin uzun vadeli 6 ayda .. ama spor öyle yapiyim birakiyim diyecegin bisi degil ömür boyu yapilmali ki vücut o forma alissin hep ayni kalsin
Tamamdir cok tesekkür ederim yaza kadar biraz da olsa forma girer yani 6 ay düzenli yaparsam benim icin gercekten o bile yeter bikininin icinde asiri sarkik duruyor cunku bikiniler sütyen gibi toparlamiyor cok utaniyorum duruşundan.Son olarak şınavı günde kaç kere çekmeliyim?

85 emzirmekten oldu.14 ay bi bebeğimi 14 ay bi bebegimi emzirdim ondan sonra oldu.
Şimdi çok fos duruyor ne yapsam sıklaşir fikrinz varmi[/QUO Benim de 85D ilk ciktigindan beri sarkık duruyor benimkiler hic spor gecmisim de yok benim yapmadim yani ama artik düzeltmek istiyorum biraz da olsa yukarda dursun. google da aratirsaniz göğüs dikleştirme egzersizleri diye orda çıkıyor onlari düzenli olarak yapmak lazim bir de duştan çıkmadan once göğüslerinize soguk su tutun iki dakika kadar veya buzla masaj da yapabilirsiniz bir de nemlendiriciyle masaj bunlar iyi geliyor diye duydum

Bayağı zaman geçmiş , egzersizleri yaptınız mı sonuç alabildiniz mi ?

Back