• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarkık göğüs

Sarkık göğüs operasyonlarında silikon takılıyor mu ?
Eğer göğüsünüzün içi boş ise takılır doldurmak amaçlı. Meme ucunuz çok aşağıdayda o dikleştirilir, yani klasik dikleştirme yöntemi ile silikon takılır muhtemelen , sarkık ve içi boş göğüslerde.

Tayfun Türkaslan a tam iki yıl önce ameliyat oldum. Bana takmadı. Gögüs büyüklüğümün yeterli olduğunu ve toparlama ameliyatının yeterli olacağımı söyledi. Sanırım o kararda doktor tespiti çok önemli oluyor. Gayet başarılı bir ameliyatım oldu

canım bana hem dikleştirme hem silikon olacak.göğüs dokum var ama çok büyük değil.doktorum sadece silikon takarsam daha büyük ama yine sarkık göğsün olur dedi.sadece dikleştirme yaparsam büyüklüğü seni tatmin etmez ayrıca yıllar sonra tekrar düşebilir,sarkabilir ama silikon olursa destekler dedi.ben çok büyük istemiyorum bu yüzden 275cc gibi takılacak...

Sanırım bu alıntı resmi yüklersem bazı arkadaşlara yardımcı olmuş olurum. Ölçüleriniz bu cm'lerdeyse dikleştirme gerekmeyeceğini, silikon memenizi toparlayacağını ama elbette doktorunuz bunu size daha iyi izah edebilir.
Screenshot_2014-10-26-19-32-39.png

Birde ideal meme ucu vücudunuza göre ölçebilirsiniz.
Üst kolunuzu ölçün yani omuzdan dirseğe kadar bunun üstüne 10% ekleyip ikiye bölünce vücudunuza uygun meme ucu ölçüsünü bilirsiniz.
Mesela üstkol 32 cm + 3,2 cm = 35,2 cm ./. 2 = 17,6 cm meme ucu ideal ölçüsüdür.

Sanırım bu alıntı resmi yüklersem bazı arkadaşlara yardımcı olmuş olurum. Ölçüleriniz bu cm'lerdeyse dikleştirme gerekmeyeceğini, silikon memenizi toparlayacağını ama elbette doktorunuz bunu size daha iyi izah edebilir.Eki Görüntüle 1282807
Cok iyi oldu bu resim cnm arkadasim ben olcmustum zaten bende bu cm icerisindeyim :D sayende canim
Herkesi aydinlattihin icin tsk ederim ;)

Birde ideal meme ucu vücudunuza göre ölçebilirsiniz.
Üst kolunuzu ölçün yani omuzdan dirseğe kadar bunun üstüne 10% ekleyip ikiye bölünce vücudunuza uygun meme ucu ölçüsünü bilirsiniz.
Mesela üstkol 32 cm + 3,2 cm = 35,2 cm ./. 2 = 17,6 cm meme ucu ideal ölçüsüdür.

iyi bir bilgi... tskler

Back