Sarkan göğüsler icin?

Benim de malesef çok sarkık.Ameliyatsız yöntemler araştırıyorum.İki yöntem duydum.Birisi fokus ultrason.Diğeri örümcek ağı yöntemi.Ama sonuç iyi mi ve kalıcımı bilmiyorum.Tabi bunlarda pahalı yöntemler.Ama ameliyat ücretlerinden daha ucuz.Hem de bıçak yok,kesme,biçme yok.Şu an maddi durumum müsait değil ama uygun olunca mutlaka denemek istiyorum.Bu forumda bir arkadaş fokus ultrason yaptırmış.Sonuç ne oldu diye hem özelden hem de forumda sordum ama cevaben dönmedi.

İyi aksamlar kizlar sarkmis göğüsler icin ne yapabilirim bilgisi olan varmı?

ibrahim saraçoğlunun tavsiyesini yaptım baya toparladı çok şükür.

2 tatlı kaşığı incir yağı
1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği yağını karıştırıp iki ay boyunca hergün düzenli sürüyorsun çok güzel toparlıyor.

Iyi gunler benimde goyuslerimde sarkma var,bende bu yaglardan kullanmak istiyorum siz yagdan baska bisey yaptinizmi? Onceden tesekkurler.

Iyi gunler benimde goyuslerimde sarkma var,bende bu yaglardan kullanmak istiyorum siz yagdan baska bisey yaptinizmi? Onceden tesekkurler.

Hayır sadece yağı kullandım ama yağla beraber egzersiz de yapabilirsen çok daha güzel olur tabi.

Hayır sadece yağı kullandım ama yağla beraber egzersiz de yapabilirsen çok daha güzel olur tabi.
Tesekkurler cevab verdiyiniz icin ,egzersiz olarak plates yapiyorum ama goyusler icin deyil genel cunki goyus icin bilmiyorum.sizden bisey rica etsem yaglarin fiyatini yaza bilirmisiniz,bide nerden aldiginizi.

Tesekkurler cevab verdiyiniz icin ,egzersiz olarak plates yapiyorum ama goyusler icin deyil genel cunki goyus icin bilmiyorum.sizden bisey rica etsem yaglarin fiyatini yaza bilirmisiniz,bide nerden aldiginizi.

Göğüs için bol bol şınav çekebilirsin çok faydası oluyor. üzüm çekirdeği yağını 8 lira liraya. incir çekirdeği yağını da 12 ye almıştım ama iki ay toplam 4 defa falan aldım sanırım çabuk bitiyor küçük şişelerde olduğu için. aktarlarda bulabilirsin bu yağları.

Bende kullaniyorum o yaglari ama istedigom gb olmadi daha insallah diklesir yoksa bunun sonu estetik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…