• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şarjlı Süpürge Tavsiyeleriniz?

Sinoplu57

varsa SEN yoksa SEN...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
2.798
27
358
Kızlar bugünlerde kafama şarjlı süpürge almayı koydum ama iyice araştırmadan almakta istemiyoruz nişanlımla..
çok ses çıkarıp etrafı rahatsız etmeyecek ,emiş gücü iyi şarjlı süpürge tavsiye edebilir misiniz..
aklımda fakirin modelleri var ama sitenin birinde yorumları okudum ,ufak taşlı tozlu şeyleri cekmekte zorlanıyormuş..
evfakrct144.jpg

Fakir RCT-144 Şarjlı Süpürge

EE_502869.jpg

buda vardı en cok satılanlar listesinin 2.sırasında

evfakirmrc36.jpg

Fakir MRC-36 Islak & Kuru Şarjlı Süpürge

evfakrct122.jpg

Fakir RCT-122 Turbo Fırçalı Şarjlı Süpürge

evfakirrct108.jpg

Fakir Rct 108 Şarjlı El Süpürgesi

Benimkisi de 2.sıradaki ıslak kuru süpürge
çok memnunum
fakir süpürge konusunda çok başarılı...

evfakirmrc36.jpg

bunu diyorsunuz sanırım.. sesi nasıl peki? şarjı uzun süre dayanıyor mu?

canım ben bunu almayı düşünüyorumhem dik konumda çalışıyor hem de el süpürgesi olarak ayrılabiliyorr. sapı dakatlanıyor arkaya çok yer kaplamaz.

$bosch şarjlı el süpürgesi MCSA041159_BBHMOVE2_def.webp

Şarjlı süpürge bende alamyı düşünüyordum birzamanlar, şuan alma işine biraz ara versem de bu sene alcam..

Benim aklımda

$fakir-rct-109-1-main.webp

Bu model var ama ne kadar kullanışlı olduğu konusunda hiç bir bilgim yok sadece görünüşü hoşuma gittiydi Elime aldığım da ağır olmasıda beni düşündürmedi değil hani, kol kası yapar insan bunu kullanırken:15:

Şarjlı süpürge bende alamyı düşünüyordum birzamanlar, şuan alma işine biraz ara versem de bu sene alcam..

Benim aklımda

Eki Görüntüle 126146

Bu model var ama ne kadar kullanışlı olduğu konusunda hiç bir bilgim yok sadece görünüşü hoşuma gittiydi Elime aldığım da ağır olmasıda beni düşündürmedi değil hani, kol kası yapar insan bunu kullanırken:15:

hiçbirşeyi çekmiyor bu model
aldığınıza pişman olursunuz boşuna para vermeyin bizde var
ne parke üstündeki ekmek kırıntılarını çekiyor ne halı üzerindeki küçük kırıntıları açıyorum 1 saat onunla almaya çalışacağıma gidip elektrikli süpürgeyi açıyorumm..
fayans üzerinde denemedim..
turbo fırça falan şeylerine de pek güvenmeyin turbosuda olsa çekmiyor isterseniz sizin için tekrar evde bir deneme yapablirim :1:

bizdeki rt 109 şaşırtma olmasın diye söylüyorum :)

Son düzenleme:
Bende fakırın 1. sıradaki ürününü cok begenıyorum alacaklarım arasında ama kullanıcı yorumlarıda önemli Arkadasımda düşük modellerinden var o memnun .

Arkadaşım bende çeyizime RCT122 fakir aldım. Ama henüz kullanmadım çeyiz olduğundan. Ama araştırıp aldım bu model ve bir alt modeli rct108den memnundu herkes hatta bu forumda bununla ilgili yorumlarda çok vardı..

evfakirmrc36.jpg

bunu diyorsunuz sanırım.. sesi nasıl peki? şarjı uzun süre dayanıyor mu?

Evet şaşırmışım canım pardon benimkisi bu
çok memnunum ama çok sesi var sanki...şarjı da fena değil dayanıyor bayağı
zaten gece gündüz şarjda
çıkarınca bozuluyor bunlar bilirsiniz...

çok elektrik yiyor mu pekibunlar.. gece gunduz sarjda cok geldi bana :26:

canım fakirin o ıslak kuru bizde de var pek memnun değiliz çok iyi çekmiyor sanırım şans işi kimi memnun kimi değil

Punchshe : Teşekkür ederim artık yanına bile uğramam o cihazın..:34:

Back
X