Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki bosh ben çok memnunum 3 kedim var bana baya iyi oluyorMerhaba hanımlar çok kararsız kaldım sizce bosh mu yoksa Philips mi almalıyım, kullananlar varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Philips maraton mu acabaBende Philips var, ben temizliğini biraz ihmal ettim. Dolanan saçlar benim temizleyemediğim yerlere girdiği için 2 başlığının fırçası da kullanılamaz halde maalesef. Bosch'u bilmiyorum ama her süpürmeden sonra temizlik yaparım derseniz Philips'i beğenmiştim ben
Hmm ona da Bi bakayım teşekkür ederim3. Secenek sunayim. Tefal. Asiri asiri memnunum.
Yaa bosh un hangi ürünü pekiBenimki bosh ben çok memnunum 3 kedim var bana baya iyi oluyor
Serie 6 yarim saat 45 dk olan şarjlı süpürgesi bana hediye aldılar tam bilmiyorum şuan ama çok memnunum alt başlığı gırgır gibi dönüyor saç tüy her şeyi çok güzel alıyor sizde şikayet varda falan aratıp o şekilde karar verebilirsiniz ben birşey almadan önce öyle yapiyorumYaa bosh un hangi ürünü peki
Hangi modeli tefalin? Ne kadar süredir kullanıyırsınuz acaba, çekim gücü ve şarj bitme süresi ne kadar?3. Secenek sunayim. Tefal. Asiri asiri memnunum.
Normal kodda 45 dk, turbo acarsan 30 dk. Tefal x force animal modeli. 4 ay kadar oldu. Çekim gucu cok iyi. Ozellikle turboda hali kaldırıyor havayaHangi modeli tefalin? Ne kadar süredir kullanıyırsınuz acaba, çekim gücü ve şarj bitme süresi ne kadar?
Bu model mi sizinkisi?Normal kodda 45 dk, turbo acarsan 30 dk. Tefal x force animal modeli. 4 ay kadar oldu. Çekim gucu cok iyi. Ozellikle turboda hali kaldırıy
Evet ta kendisi.Bu model mi sizinkisi?
Eki Görüntüle 3248449
Son bir soruÜrün yorumlarında yeri süpüren başlık çok hareketli kontrol etmek güç oluyır denilmiş, sizde zorluk çekiyor musunuz?Evet ta kendisi.
Yoo gayet kolay. Turboda cekim gucu cok artiyor haliya yapisiyor o ayri. Ama hic oyle kontrolsuzluk yasamadim.Son bir soruÜrün yorumlarında yeri süpüren başlık çok hareketli kontrol etmek güç oluyır denilmiş, sizde zorluk çekiyor musunuz?
Speedpro maxPhilips maraton mu acaba