Saç Rengi ve Saç Boyama Sarıya gitme yolunda bana yardımcı olun turuncu oldu saçlarım

cascadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
7
0
36
Ankara
saçlarım koyu kahve bakırlı bişeydi 5 gün önce kuaförde açtırdım saçlarımın üstleri turuncu oldu altlar biraz sarıya döndü istediğim renk koyu sarı sonra da balyaj yaptırmak ama bu turunculuktan nasıl kurtulabilirim zaten uçları yıprandı 15-20 gün boyayamam bakım yapmak zorundayım loreal 10.1 açık küllü sarı kullansam turunculuğu alır mı bir de yeşillenme olur mu offf o kadar çok araştırdım ki kafam karıştı nolur yardım edin.

Eklentiler

• $DSCF5746.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 783

öncelikle saçını yeni boyattığın için biraz bekle bence boya aksın renk otursun. palette yoğun açıcı ile boya, korkma yıpranmıyor :) ortaya çıkan renk hoşuna gitmeyebilir, bu normal :) bunun üzerinede neva color 11.10 ile kendin boyayabilirsin kuaför gerekmez, saçın zaten açık renk şuanda, bu şekilde istediğin gibi olacak bence. ben böyle yaptım, gayet memnunum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…