• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarıya gitme yolunda bana yardımcı olun turuncu oldu saçlarım

cascadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
7
0
36
Ankara
saçlarım koyu kahve bakırlı bişeydi 5 gün önce kuaförde açtırdım saçlarımın üstleri turuncu oldu altlar biraz sarıya döndü istediğim renk koyu sarı sonra da balyaj yaptırmak ama bu turunculuktan nasıl kurtulabilirim zaten uçları yıprandı 15-20 gün boyayamam bakım yapmak zorundayım loreal 10.1 açık küllü sarı kullansam turunculuğu alır mı bir de yeşillenme olur mu offf o kadar çok araştırdım ki kafam karıştı :( nolur yardım edin.

Eklentiler

• $DSCF5746.jpg
    $DSCF5746.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 783
saçlarım koyu kahve bakırlı bişeydi 5 gün önce kuaförde açtırdım saçlarımın üstleri turuncu oldu altlar biraz sarıya döndü istediğim renk koyu sarı sonra da balyaj yaptırmak ama bu turunculuktan nasıl kurtulabilirim zaten uçları yıprandı 15-20 gün boyayamam bakım yapmak zorundayım loreal 10.1 açık küllü sarı kullansam turunculuğu alır mı bir de yeşillenme olur mu offf o kadar çok araştırdım ki kafam karıştı :( nolur yardım edin.

öncelikle saçını yeni boyattığın için biraz bekle bence boya aksın renk otursun. palette yoğun açıcı ile boya, korkma yıpranmıyor :) ortaya çıkan renk hoşuna gitmeyebilir, bu normal :) bunun üzerinede neva color 11.10 ile kendin boyayabilirsin kuaför gerekmez, saçın zaten açık renk şuanda, bu şekilde istediğin gibi olacak bence. ben böyle yaptım, gayet memnunum :)

Back