Saç Rengi ve Saç Boyama Sarıya Geçiş Yardım!! (Resimli)

ada9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
4
0
36
İstanbul
Selam güzel bayanlar. :)
Benim saçım ilk fotoğrafta gördüğünüz renk, tamamen doğal. Aslında ne renk olduğunu bilmiyorum. Daha önce hiç boyamadım ve sarı yapmak istiyorum ikinci fotoğrafta gördğünüz gibi. Sizce zor mu olur ve doğal durur mu? Anneme söyledim boyamayı denersek saçımın turunculaşacağını ve kuaförde gidip yaptırırsak oryalle açıp boyayacakları için saçımın çok yıpranıp döküleceğini söyledi.Beni bayağı korkuttu açıkçası zaten saçlarım çok seyrek ve dümdüz olduğundan az görünüyor. Sizce bu dedikleri doğru mu? Yoksa başka yolu var mı?
&

bn kuaförde açturup sarı oldm 2 ay snra komple açtrmadn tekrr bıyattm ve saçm 1 sene uzamadı gerçi kestrmedmde uzasn die kimileri ynlş bir düşünce dior olablr belki ama kedi tüyü gibi kçk kçk dökldü
ama ilk boyama içn kuaföre git derm bn
bn artk gelen dplerimi bile kendm yapıorm toz gibi bir şey var alıp açıcıysa karştırıorm 10 dk da açılıo önce kahve turuncu sarı platn sıralamaya göre açılıyor
snrada üzerine sarı boyayı geçiyorm boyamasamda olur ama cila niyetine
ama bunu herkes beceremeyeblr bn bile ilk boyamayı kuaföre gittm

annen haklı canım, boyayı alıp kendim boyucam dersen saçın maalesef turuncu olur. istediğin renklere göre koyu bi ton çünkü mutlaka açılıp boyanması lazım. açıcılar da saçı çok yıpratıyor iyi bir kuaföre gitmeni ardından da bol bol bakım yapmanı öneririm.

bence hemen sarıya geçiş yapma ilk önce gölgeden başla.bikaç ay aralarla devam edersin.hem gözünde yavaş yavaş daha ii alışır pişman olacağın bir görüntü aniden çıkmaz ortaya en azından.kesinlikle gölgeden başla uçlarda yoğun gölge diplere doğru azalan

Bence saçlarına hiç boyma sürme kendi rengi çok güzel ilk baktığımda boya falan sanmıştım sen doğal hali deyince çok beğendim ben

canım illaki yıpratıyor boya, benim saçlarımı çok kurutoyr( şu an benim de saçlarım sarı) ve kuruduğu için de eski güzelliklerinden eser yok. ama gene de vazgeçemiyo insan boyamaktan bi kez başladımı iyice düşün taşın en iyisi gerçekten yapmak istediğine karar verirsen saçların zaten açık kahve gibi bi renk olduğu için balyaj yakışır diye düşünüyorum.. yani tam diplere kadar boyanmayacak ama uçlara doğru indikçe açılacak rengi. krepe balyaj diyorlar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…