• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sariya donmem icin ne olur yardim edin :(

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Merhaba kizlar eylulun ortasinda dugunum var. benim saclarim sariydi 1 sene kullandiktan sonra cnaim sIkILdi ve gittim bakir sac boyasini aldim bir tup bakira yarim tup kizil kattim ve saclarimi boyadim. basta ashleyin sac rengi olmustu begenmistim. daha sonra sari askim yeniden tuttu. cunku gittikce akiyordu saclarim yipranmisti.ama bir daha boyarsam renk oturur kendini belli eder belkiseverim dedim bu sefer kizil aldim tekrar bboyadim. onu da begenen olmustu. bu islemi iki hafta arayla yaptim . daha sonrasinda 1 ay kadar sacima hic birsey yapmadim. 1 ay sonra saclarim lastik gibi olan kisimlarini kestirdim ve ustune karamel yapalim dedik sacim tutmadi . kusturmustuk boyayi oncesindede. sonrada kullu kahveye boyadi. yesilimsi kahvemsi oldu ama o da zxamanla akti simdi yesillik yok. hatta uclarina bakilinca hafif acilma var sarilarim belli oluyor yine. dipler tabi tutmus durumda kahveyi, kuofor 1 aysonra tekrar gel kahveye boyariz oturur renk dedi. ben bi daha kestirmek istemiyorum saclarimi uzatma cabasindayim cunku saclarim kut gibi. size sorum 3 defa koyu renge boyanmis bir sac tekrar sariya donermi. hic olmadi suan icin kahveye boyatip ustune balyaj yada rofle attirabilirmiyim. ben saclarimi sari yapmak istiyorum. simdilik tamami olmasa bile sari rofleyle yaklasabilirim. dugunumede bu renkle girebilirmiyim acaba.

bu arada asil sac rengim koyu kestane/. en yakin zamanda fotolari ekleyecegim

kizlar yada saclareimi kendi rengim koyu kestaneye boyatayim uzamasini bekleyeyim sonrami yapayim diye dusunuyorum hem kahveden dahaguzel durur galiba kestanenin ustune rofle. ama ayni gun icerisindede kuofor yapabilir sanirim bu iki islemi. . cok kararsizim ben ne yapacagim bilmiyorum.:(

Son düzenleme:
kizlar yada saclareimi kendi rengim koyu kestaneye boyatayim uzamasini bekleyeyim sonrami yapayim diye dusunuyorum hem kahveden dahaguzel durur galiba kestanenin ustune rofle. ama ayni gun icerisindede kuofor yapabilir sanirim bu iki islemi. . cok kararsizim ben ne yapacagim bilmiyorum.:(

ben kat kat kıp kırmızı olan saçlarımı 1 senedir fln hep kızıl bakır tonları boyadım hemen hemen her hafta bide 1 günde sarıya çevirdim ne yandı ne bişey oldu konuda açtım hatta :)

ben kat kat kıp kırmızı olan saçlarımı 1 senedir fln hep kızıl bakır tonları boyadım hemen hemen her hafta bide 1 günde sarıya çevirdim ne yandı ne bişey oldu konuda açtım hatta :)

gordum canim benimcok basarili olmus gercekten cok begendim fakat benimsaclarim cok yipranmisti kestirdimde oyle geldi kendine biraz ama biras daha yipranirsa ve kestirirsem diye korkuyorum. cunku dugune az kaldi bu sure icerisinde nasil uzatacagim diye dusunmekten biktim

Back