Saç Rengi ve Saç Boyama sarıya döndümmm!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi brns
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

brns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
28
0
86
İstanbul
3 ay önce şarap kızılı olan saçımdan sonunda sarıya döndümm!! saçımı önce loreal castingin şarap kızılıyla boyamştm sonra sıkılınca evde açtım saçlarımı yoğun renk açıcı serisiyle üstüne kumrala boyayınca 2.fotoğraftaki gibi bi renk ortaya çıktı. sarıya dönmek istiyodum denemediğim kalmadı saçımı mahvetmek üzreydim :sinifsinif: üstüne sarıya boyadım 2 kez açık kumrala boyadım altından sürekli bakır çıktı banamısın demed. sonra kuaföre gitmeye karar verdim son çare. kuaförüm önce organik boya silme yaptı saçım çok güzel açıldı üstüne de bu sarıyı boyadı. çok memnunum sonunda istediğim renge döndümmm organik boya silme harika bişeymişş.:teytey:

ttp://i47.tinypic.com/2zexs95.jpg
ttp://i50.tinypic.com/n5hbsz.jpg
ttp://i47.tinypic.com/2v9updv.jpg

100 mesajım olmadığı için link veremiyorm ama başına h koyarsanız görebilrsnizz.

http://i47.tinypic.com/2zexs95.jpg

göz rengim ela. ten rengim çok açık:) kuaförüm göztepe soyaktaki katri kuaför. 180e yapıyordu silme boyamayı. ben kesim falanla 200 e çıktım tabi.

renk çok güzelde çok vermişsin be canım bizi aşar biraz ama çok güzel olmuş güle güle kullan

güzel ollmuş canım.kuaför iyi döndermiş saçını.pahalı olmuş ama değmiş

oreal kullanılmadığı için hala sağlıklı yoksa gitmişti saçlarım valla değdi bence beslendi bile diyebilirim:/

1. resimdeki saç renginiz şarap kızılı sanırım
Çok güzel bir renkmiş
Ben sarı saçı beğenmediğim için , beğenmedim..
Şarap kızılı çok daha hoşmuş..

canımm saçların çok güzel olmuşş bende eskiden sarıydım=( sonra kızıl kahveye döndüm 1 senedir bu tonlarda geziyorum şuan saçım akmış bakır kahve turuncuya yakın açıcı olmadan saçım yıpranmadan böyle sarıya dönebilceksem hemen yaptırırım ama ben izmirdeyim ve benim kuaförüm açıcı olmadan yapılmaz boya silme de saçı yıpratır diyo saçında hiç yıpranma olmadı mı senin???bilmiyorumkismile

boya silme organik açıcı zaten.. organik olmayanlar saçı daha çok yıpratırlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…