Saç Rengi ve Saç Boyama sarıya boyayacağım yardım

sunset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
559
0
96
Diğer
Yüklenmiş Dosyalar (82.9 KB (Kilobyte))
Görüntü0138.jpg (82.9 KB (Kilobyte))
Yüklenmiş Dosyalar (84.4 KB (Kilobyte))
2wrm8no[1].jpg (84.4 KB (Kilobyte))
Yüklenmiş Dosyalar (57.7 KB (Kilobyte))
sac3vv5[1].jpg (57.7 KB (Kilobyte))
Yüklenmiş Dosyalar (94.6 KB (Kilobyte))
sari-sac-renkleri-1[1].jpg (94.6 KB (Kilobyte))
ilk defa sarıya boyayacağım.koleston yoğun açıcı ile daha önce saçlarımı açtım üsteki foto.yıkatıkçada açıldı şimdi bende koleston 9.0 sarı boyası var bunu koleston en açık boyası ile karıştırsam resimlerdeki sonuçlardan hangisini alabilirim:uhm:ben diziki kızın saç rengi veya en sonuncu foto rengi istiyorum:Saruboceq:ayrıca ten rengime uyar mı açık tenliyim.çok koyu sarı renk istemiyorum:1no2:

niye açılmıyo bu fotolar eklerkende baktım orada açılıyooooo:tomato:

cnm tahmin ettiim kadarıyla saçını açıcıyla açtığında hafif kızılımsı açık kumral bi renk olmuştr sarı ve en açık sarıyı karıştırısan çıkacak tahmini renk en koyu haliyle bal köpünün açığı olur.kızıllık istemiorsan küllü renkler tercih et çünkü açıcıda illaki kalıo ilk boyamada

Keşke fotolar açılsaydı, bize de fikir olurdu belki. Ben de boyamayı düşünüyorum da.

bnde düşnüormda cnm kararsızm çoık sarı olmasın istiorm saçım açk kumral senin kendi saöın ne

jadii canım benim önceden yüklediğim fotolarım var onlara bakabilirsin sayfa açılnca sağ alt tarafta TOPLAM SAYFA SAYISI yazı orada 5 nolu sayfaya tıklarsan saç rengimi görürsün hemde fikr sahibi olursun bu sayfa yazarsın canım ben kavak yellerindeki mine nin saç rengini beğeniyorum öyle düşündüm

cnm gördm saç renginin açılmış halini bnmkine yakın bi ton bn üstüne açık küllü kumral boyamıştm oldu baya açık bi ton.daha bugün üstüne sarı boyadm palettenin düz sarısını ama olmadı ya ışıkta falan sarı duruoda tam istediim gibi olmadı açık kumral gibi duruo normal ışıkta bazı zamanlardada sarı duruo hoş bi renk ama bn böle istemiordm içine oriel katmadm son anda annem caydırdı:gitme:

canım sen diğer konuda değilmiydin buraya mı geçtin boyadın demek saçını kaç numarayla boyadın keşke oriel katsaydın sonuçta istediğin an yıkardın ikincide öyle yap bence

cnm bn sarı gördüğüm her konuyu inceliorm:) ya evet açıcı katsaydm keşke yıpranır die düşündüm.son anda caydm belki daha snra balyaj attırırm die düşnüorm ama bnde direkt boyayı daha çok seviorm.cnm bnce sende yapıcaksan oriel kat eğer açık ton istiosan fotomu çekip en yakın zamanda koycam bakarsın ozaman çıkan renge

canım ben sarı ile küllü sarıyı karıştırsam olur mu:uhm: oriel ne kadar katacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…