- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Geç kalmış bir adalet sonunda yerini buldu. Umarım Ethem'in acısı içinden hiç çıkmazsa ''çektim sıktım üç tane'' demek ne demekmiş görür. Darısı Abdullah'ın, Berkin'in, Ali İsmail'in ve nicelerinin katilleri ile azmettirenlerinin başına...
Ya yabanmersini merak ediyorum da sorayım dedim..
malum oyunu selahattin demirtaşa atacaksın ((oyunu kk'da açılan c.başlıgı seçim anketlerine bakarken gördüm )ve biliyorsun ki bdp de bir çok şeyin azmettiricisi .))
Şimdi sen adaletten bahseden bir kk kullanıcısı olarak o katile hem de bir zaman dağda askerimize kursun sıkmış bir katile nasıl c.başkanlıgı seçimlerinde oy verecegim diyorsun ? yani öyle bir mesaj yazmışsın ki insan sorgulamadan edemiyor,n'aparsın..
Madem katillerle aran iyi degil selahattin ne iş ?
yani bu adalet terazisi sadece söz konusu diger taraf olunca mı dile dolanır oldu ?
Sadece bir merak işte sorayım dedim :)
Adalete ne kadar hasret kalmışız. Kameralar önünde cinayet işleyen biri tutuklandı diye şaşırıyoruz
istersen bi daha izle. ama tarafsız izle . binlerce kişi saldırıyor ne yapsın polis çiçek mi uzatsın. tek başına kalmış meşru müdafa var . ya polisimiz şehit olacaktı orda ya da onlardan biri.
Çekip vurması gerekiyordu dımı çok mantıklı çok vicdanlı bir yaklaşım gerçekten pembe çektim sıktım 3 tane diye zafer narası atması da senin hoşuna gitmiştir
o durumda olsaydın ne yapardın. elinde de silahın var ne yapard, biber gazı var kiın seni öldürmelerini mi beklerdin
Meşru müdafaada orantılık ilkesi vardır taş atmayı onaylamıyorum zaten ama polisin kaskı, çelik yeleği, jopu var bunlar zaten oldukça ağır müdahaleler zaten. Eşin polis olabilir bu konu da hassas da olabilirsin ama bu kadar vicdanını kaybetme benim de çevremde polis arkadaşlarım akrabalarım var hiç biri de bahanelerle bunu meşrulaştırmaya çalışmıyorAyrıca bana bu soruyu sorduğuna göre demek ki sen vururdun diyecem de yakıştıramıyorum sırf ideolojin uğruna kendini bir katilin yerine koyma
şaka gibisin tabi vururdum . beni öldürmelerini mi bekleyim.
kas var falan filan demişsin 100 kişi ye 1 kişi bunu es geçmişsin
şaka gibisin tabi vururdum . beni öldürmelerini mi bekleyim.
kas var falan filan demişsin 100 kişi ye 1 kişi bunu es geçmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?