• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarışınlıktan kurtulmam için yardım edin :)))

balsupoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
33
0
36
Adana
Kızlar yaklaşık 2 3 yıldır sarışınım baya açık sarı saçlarım fotoğraf eklemeyi bilsem fotoğraf da eklerdim size aslında ama sitede de yeniyim pek bilemiyorum. Önce durumu izah edeyim biraz size ben buğday tenliyim kimine göre beyaz tenli kimine göre beyaz tenli :1: gözlerim yeşil ondan eminiz:52: saçlarımda 3 yıldır falan açık sarı güzel de bi sarısı var heryerde durdurup soranlar oluyor bu ne sarısı çok tatlı bi sarı nerde boyattın falan diye :64: halbuki açma işlemi dahil herşeyini kendim evde yaptım . çok şükür elimden geliyor artık böyle işler kuaförlere bir etek dolusu parayı döküp rezalet sonuçlarla karşılaştıktan sonra lanet olsun deyip bu işe de el attım ve uzman oldum diyebilirim. sarı saç uzmanıyım itiraf ediyorum:60: hatta kaç arkadaşımın saçını da açmışlığım var :38:aslında bu renkten önce bütün saç renklerini de denedim ten rengim ve göz rengim her renge misati yani o konuda çok şanslıyım ne renk yapsam gidiyor.Şimdiki saç rengimden de çok memnun olmama rağmen aşkitom saç rengimi biraz koyulaştırmamı artık sarışın olmamamı kumral falan olmamı istedi değişiklik istiyor sanırım:26: ne yapacağım konusunda kararsızım sizden yardım istiyorum bana şöyle hoş doğal ama canlı gösterebilecek ama bi o kadar da havalı bi saç rengi önerirmisiniz. bi de sorunum şu ki sarının üstüne boyayacağım için bu konuda da yardımınıza ihtiyacım var boyanın tutup tutmaması konusunda bana yardımcı olabilecek birileriniz arıyorum şimdiden çok teşekkür ederim :emir_bebek:

merak edip okudum ama boya işlerinden hiç anlamam. kınadan anlarım ben.

saçta kendiliğinden oluşmuş gibi 2-3 farklı ton olunca çekici oluyor. kahve ve bakır tonlar hoş bence :119:

bence karamel de çok canlı bi saç tonu tavsiye ederim saçlarım sarı ama kuaför işi profosyonel ellere yaptırmakdan yanayım..çok onceden kendım açtım açılıo ama yamalı bohça gibi oluyo ..her işi ehlıne yaptırmak gerek sarının üstüne düz karamelde tutmaz yanlız bi kuaföre danışmak lazım

canım işin ehli dediklerine etek dolusu paralar verdim inan saçlarımı görsen her dışarı çıktığımda soran sorana nerede boyattın bu saçları diye :) prof. bi elden çıkmış gibi yani :3: hiç öyle yamalı olmayacak şekilde açtım o aşamalarım bitti zaten de ben kuaföre de gitmeyen bi insan değilim ama boya konuusunda asla istediğimi yapmıyorlar o yüzden kendi boyamı kendim yaparım onlara da bin basarım :33: işte iş ki şimdi renge karar verebilmem :54: çok kararsızım bu güzelim saçları nası koyulaştırıcam :( öle aşırı koyu olsun da istemiyorum tatlı bi kahve olsun işte

ben kızıl kahve tonlarını cok begeniyorum bana cok sıcak geliyor, bence tenine gidecek gibiyse bu tarz bi ton deneyebilirsin canım:)

dediğim gibi ten ve göz rengimden hiçbi sıkıntı yok hepsi olabilir ama değişik bişe olsun istiyorum işte karar veremedime vet benim istediğim de öyle bişey sanırım hani düz kahve yada kumral değil böyle ışıl ışıl pırıl pırıl duracak bi renk istiyorum sarıdan döndüğümde sarının havasını aratmayacak bi renk olsun

Bende uzun zaman sarı kullandım yıprandı saçlarım şuan açık kestane dore saçlarım.
benim fikrimce sarıyı aratmıcak renk 7.0 kumral hem açık renk hemde hoş bi renk

$palette_7_0.jpg

bal köpüğü rengi son dönemin moda rengi.sarıdan koyuya geçmek pek hoş olmaz.bal rengi güzel olabilir

güzel bi bakır yap bence açık renk bi bakır hem gözlerinde renkli süper durur bu sezonda favori hem ;)

bence değştirme derim ama madem değişilik oldu bence kuaförde krepe balyaj yaptır şunu yapmanı tavsiye eder,im benim saçlar müsait olsa hiç düşünmeden yaptıracağım işte fotoğraf
$ombre hair.jpg

biçok kişi böyle istio ya :) ama bence bakırların arasına da bu sarıdan gölgeler güzel olur benim saçlarım uzasın bende denicem bunu şöyle turuncularımın arasına sarı attrcam böyle ;)

bende beyaz tenli yeşil gözlüyüm kahve bakır kullanıyorum çok yakışıyor
etrafımda ki herkes kime boyattığımı sorup duruyor
bende kendimi çok iyi hissediyorum
fazla makyaj yapan biri değilim evde sıfır makyajla bile çok hoş duruyor
denemeni tavsiye ederim

bicogogo
bende beyaz tenli yeşil gözlüyüm kahve bakır kullanıyorum çok yakışıyor
etrafımda ki herkes kime boyattığımı sorup duruyor
bende kendimi çok iyi hissediyorum
fazla makyaj yapan biri değilim evde sıfır makyajla bile çok hoş duruyor
denemeni tavsiye ederim

merhaba bende buğday teni mavi gözlüyüm bendede röfle vardı karamel boyattım şuanda oda aktı bende kendim boyamak istiyorum bende kahvelerde kararsız kalmıştım. sizin kullandığınız marka ve numara nedir acaba ???? teşekkürler

loreal 6,45 akaju kahve ile boyadım ben
ilk başlarda çok koyu geldi bana ama üç yıkamadan sonra aktı renk oturdu
ben severek kullanıyorum ama bir daha ki boyamam da
6,45 in içine ilk baştaki koyuluk olmaması için
koyu sarı dore bakır yada papatya sarısı katmayı düşünüyorum yarım tüp

Back