- Konu Sahibi balsupoyraz
Kızlar yaklaşık 2 3 yıldır sarışınım baya açık sarı saçlarım fotoğraf eklemeyi bilsem fotoğraf da eklerdim size aslında ama sitede de yeniyim pek bilemiyorum. Önce durumu izah edeyim biraz size ben buğday tenliyim kimine göre beyaz tenli kimine göre beyaz tenli gözlerim yeşil ondan eminiz saçlarımda 3 yıldır falan açık sarı güzel de bi sarısı var heryerde durdurup soranlar oluyor bu ne sarısı çok tatlı bi sarı nerde boyattın falan diye halbuki açma işlemi dahil herşeyini kendim evde yaptım . çok şükür elimden geliyor artık böyle işler kuaförlere bir etek dolusu parayı döküp rezalet sonuçlarla karşılaştıktan sonra lanet olsun deyip bu işe de el attım ve uzman oldum diyebilirim. sarı saç uzmanıyım itiraf ediyorum hatta kaç arkadaşımın saçını da açmışlığım var aslında bu renkten önce bütün saç renklerini de denedim ten rengim ve göz rengim her renge misati yani o konuda çok şanslıyım ne renk yapsam gidiyor.Şimdiki saç rengimden de çok memnun olmama rağmen aşkitom saç rengimi biraz koyulaştırmamı artık sarışın olmamamı kumral falan olmamı istedi değişiklik istiyor sanırım:26: ne yapacağım konusunda kararsızım sizden yardım istiyorum bana şöyle hoş doğal ama canlı gösterebilecek ama bi o kadar da havalı bi saç rengi önerirmisiniz. bi de sorunum şu ki sarının üstüne boyayacağım için bu konuda da yardımınıza ihtiyacım var boyanın tutup tutmaması konusunda bana yardımcı olabilecek birileriniz arıyorum şimdiden çok teşekkür ederim