teşekkür ederim.çok hoş olmuş gerçekten
kıss sen ne güzelmişsin,bu kadar net ilk kez görüyorum.maşallah.
saçlarında güzel olmuş.aslında sacın her rengi yakışır tatlım sana yaa,çok hoşsun çünkü.opuyorumnanaktan
teşekkürler canım. ama numarasını ve boyasını bilmiyorum. kuaför yaptı çünkü....çok beğendim canım ....ne kadar da yakışmış sana....açık kumral demişsin...numarasını ve boyasının adını yazar mısın lütfen?...mutlu günlerde kullan canım....a.s.
teşekkürler canıma.s.cok yakısmış canım
bir içim su olmuşsun
güle güle kullan saçını yerimseniben
teşekkürlerrrrrrrrrrr..tek kelimeyle süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olmuş
taşştın taşşüstü bişi olmuşun okypim :asigim:
çok ama çoook yakışmış
bir cesaret ,seneler sonra saçımı koyulttum. platin değil artık saçlarım. alışırım umarım.
wuuuuu degisik bir hava katmis tatlimm :asigim:
cok begendim ,masallah ,cok güzel gözüküyor
teşekkürler tatlım...çok güzel olmuş canım,çok yakışmış...alkisalkisalkis
güle güle kullan saçını......opuyorumnanaktan
aha. bir tek sen sarı dedin. sarıyıda çok seviyorum canım. ama çok sıkıldımdı. değişiklik olsun istedim.. bundanda sıkılırsam ilerde yine sarıya dönerim belki...ben sarııı diycem amaaaa herkes kumral demiş.dövmeyin beniiii.SARIIII
teşekkürler ..evet kesimide hoş oldu.. tabii devamlı fön istiyor. benim saç su dalgası kendinden. o yüzden genelde yıkayıp çıkıyorum.. arada kuaförde bu modeli yaptırıyorum. ama her zaman olmuyor.. hele antalyanın sıcağında devamlı duş almak zorunda kaldığım için..Cok güzel olmus... kesimi de süper... gülle gülle kullan yerimseniben
yok. kendim boyamadım. kuaför boyadı...okypete kendin mi boyadın?? bende platinden kumrala geçiyorumda?
Cok güzel olmus gercekten zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?