Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlıktan açık kumrala geçiş

kıss sen ne güzelmişsin,bu kadar net ilk kez görüyorum.maşallah.

saçlarında güzel olmuş.aslında sacın her rengi yakışır tatlım sana yaa,çok hoşsun çünkü.opuyorumnanaktan

çok beğendim canım ....ne kadar da yakışmış sana....açık kumral demişsin...numarasını ve boyasının adını yazar mısın lütfen?...mutlu günlerde kullan canım....a.s.

cok yakısmış canım
bir içim su olmuşsun
güle güle kullan saçını yerimseniben

çok beğendim canım ....ne kadar da yakışmış sana....açık kumral demişsin...numarasını ve boyasının adını yazar mısın lütfen?...mutlu günlerde kullan canım....a.s.
teşekkürler canım. ama numarasını ve boyasını bilmiyorum. kuaför yaptı çünkü....
cok yakısmış canım
bir içim su olmuşsun
güle güle kullan saçını yerimseniben
teşekkürler canıma.s.

çok güzel olmuş canım,çok yakışmış...alkisalkisalkis
güle güle kullan saçını......
opuyorumnanaktan

ben sarııı diycem amaaaa herkes kumral demiş.dövmeyin beniiii.SARIIII

okypete kendin mi boyadın?? bende platinden kumrala geçiyorumda?

ben sarııı diycem amaaaa herkes kumral demiş.dövmeyin beniiii.SARIIII
aha. bir tek sen sarı dedin. sarıyıda çok seviyorum canım. ama çok sıkıldımdı. değişiklik olsun istedim.. bundanda sıkılırsam ilerde yine sarıya dönerim belki...
Cok güzel olmus... kesimi de süper... gülle gülle kullan yerimseniben
teşekkürler ..evet kesimide hoş oldu.. tabii devamlı fön istiyor. benim saç su dalgası kendinden. o yüzden genelde yıkayıp çıkıyorum.. arada kuaförde bu modeli yaptırıyorum. ama her zaman olmuyor.. hele antalyanın sıcağında devamlı duş almak zorunda kaldığım için..

okypete kendin mi boyadın?? bende platinden kumrala geçiyorumda?
yok. kendim boyamadım. kuaför boyadı...

Cok güzel olmus gercekten zemuszemus

teşekkürler mutluluk reçetem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…