haklısın. gerçekten bir süre sonra insan değişiklik ,istiyor.teşekkür ederim...çok yakışmış degişiklik olmuştur yıllarca aynı renk sıkılır insan yaa
sağol canım benim...kumral tonunu oldum olası çok severdim ben. değişiklik deyince ilk düşündüğüm renk o oldu...güle güle kullan canım... gerçekten güzel olmuş.. değişiklik herzaman için iyidir... ben de sarıyken birden kızıla döndüm ama kızıl kullanmak çok zor olduğu için şimdi ben de kumral kullanıyorum... daha genç gösteriyor bence.....yerimseniben
sağol canım a.s..Harika olmuşsun bence opuyorumnanaktan
:roflol:okypetem antalya rus temsilciliğinden ingiltere arşidükalığına hızlı geçiş yaptı :kedi:
dur tüpürüğü yemeden kaçiim ben
gerçekten çok yakışmış okypete,güle güle kullan canım :1rolleyes:
okypete, bence çooook güzel olmuş..sarıdan daha doğal..güle güle kullan..hiç gözün arkada kalmasın
bir cesaret ,seneler sonra saçımı koyulttum. platin değil artık saçlarım. alışırım umarım.
bence kumral daha hoş olmuş
daha genç görünüyorsunuz
harıka olmuş arkadasım sacların güle güle kullannalkisalkisalkis
...yeni saç renginiz çok yakışmış bencede.. güle güle kullanın.. yerimseniben
ama söylemeden geçemiycem, sarıyken de ayrı bir bombaymışsınız yaneeee sengözlerimebaksanab
teşekkür ederim arkadaşlar. bir süre bu şekilde devam etsin bakalım.koyu halini daha çok beğendim.ben zaten çok sarı saç sevmem.yüz hatlarını koyu renklerin daha iyi çıkardığını kadını daha güzel yaptığını düşünüyorum.yakışmış fazlasıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?