teşekkürler canım. ama yıllardır sarıydım. değişiklik istedim birden... bir süre böyle devam edeyim bakalım....sarının en çok yakıştığı bayanlardan biriydin valla resmin hep dikkatimi çekerdi topiclerde ama bu renkte çok hoş olmuş opuyorumnanaktan bende dönücem sarıdan ama bakalım ne zaman kafamçokkarıştı
Çok yakışmış, ben çok beğendim...opuyorumnanaktan
sağol ilonacığım.:1hug:..çok güzel olmuş çokta yakışmış yavv :asigim:
beyaz tene her saç gider bence
sende o yüz olduktan sonra açık kumralda sarıda kızılda her tonu rahatlıkla taşırsın
o yüzden yakışmış dememe gerek yok sanırım yerimseniben
bişe sorabilirmiyim belki diğer sayfalarda yazmışsındır okumadım hepsini :kedi:
bu açık kumral karamel rengine yakın bir renk mi yoksa daha mı açık
daha açık gibi duruyo ama birde işin erbabına sormak lazım değil mi
cok yakismis benimkiside bunun cok az koyusu avatarimdaki benim cok hosuma gidiyor bu sac rengi herkese yakismiyor ama sana yakismis
teşekkürler cloudum benim. şimdi karamel değil tabii. daha açık ondan... çok koyu sarı gibi ama sarıdan da uzak. valla nasıl tarif edeceğimi bende bilemedim.
bayıldım bayıldım bayıldımmmmopuyorumnanaktan
vallahi süper olmuş çok beğendim..ki ben sana sarıyı çok yakıştıranlardandım..
bir süre kullan bakalım..senden cesaret alıp belki bende bayrama yaptırabilirim:CüvCüv:
ooo bu ne yaa.
bütün sarılar dönüyo, ee biz kime konularda tekrar baskı yapacağız.
sevmedim ben bu işi.:dilcikar:
olsun demin dediydim gene diyem.
sizin ruhunuz sarışın canlar :1rolleyes:
eskisinden daha güzel yakışmış harikasın okipim...:asigim:
ayrıca dalgalı saçlar daha hoş...:utangaç:
şüphe götürmez bi şekilde daha çok yakışmış
anam duyuyor musun,saruböceq, ruhumuz sarışınmışlmaz: sen benim o meşhur smile ımı biliyon değilmi. hatırlatayım istersen....saruböceq,belki, karamel olacak bende kumralım.... git artık başka bir sarı bul.:dilcikar:..
bir cesaret ,seneler sonra saçımı koyulttum. platin değil artık saçlarım. alışırım umarım.
sorma o yüreği aylardır bulamayan ben kuaför koltuğunda anında buldum.sağol güzel sözlerin için benim tatlı cinlim. buarada çok özlettin ya.
wuww waawww okypetem o piti pitimm karemela sepetim :asigim: tam karemel olmuşsun bayıldıımmmmdemiştim sana iyi düşün platinden dönmek yürek ister ama hakkatten harika olmuş a.s.gözler de ayrı yakıyor beaa yeminle artiz gibi olmuşun uyyyy:jeyyar:
ruhumuz sarışınmış pehhhhh:mymeka:
ooo bu ne yaa.
bütün sarılar dönüyo, ee biz kime konularda tekrar baskı yapacağız.
sevmedim ben bu işi.:dilcikar:
olsun demin dediydim gene diyem.
sizin ruhunuz sarışın canlar :1rolleyes:
sen ona bakma okpcim;gebe sendromu yaşiyir oCADIARZU
anam duyuyor musun,saruböceq, ruhumuz sarışınmışlmaz: sen benim o meşhur smile ımı biliyon değilmi. hatırlatayım istersen....saruböceq,belki, karamel olacak bende kumralım.... git artık başka bir sarı bul.:dilcikar:..
cıkss..:umursamaz:
sizi seviiim ben..
görüntünüz değişebilir ama içiniz aynı sizin hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?