Sarışınların Makyaj,Giyim ve Bakım Tüyoları

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
Sarışın,beyaz tenli bayanlar,nasıl makyaj yapıyorsunuz?
Makyaj yaparken hangi renklerin size yakıştığını,hangilerinin yakışmadığını düşünüyorsunuz?
Kıyafet konusunda olmazsa olmazlarınız neler?
Hangi renkleri taşıyabiliyor,hangi renkleri kendinize yakıştıramıyorsunuz?
Bakım sırlarınızı,cildinizi korumak için yaptıklarınızı aklınıza gelen daha birçok şeyi burada paylaşabilirsiniz

bir ara sarışındım o yüzden cevap vereyim

sarışınlara bence siyah,beyaz,pembe,mavi,lacivert ve daha bir çok renk çok yakışıyor giyimde.

yakıştıramadığım renkler ise mor, petrol yeşili..

sarışınlara bronz teni yakıştıramıyorum. ben o hataya düştüm. yaz aylarında çok yanmamaya dikkat etsinler bence

çok beyaz tenli ve koyu sarı ya da kahve denebilecek tüy rengine sahipseler kesinlikle tüyleri kalınlaştıracak jilet vs. gibi şeyler kullanmamalılar. ondan sonra ağda yapsalar da gözenekler kıl kökleri çok belirgin oluyor.

makyaj olarak -marjinel bir tarza sahip değilseler- çok siyah göz makyajını yakıştıramıyorum.
ruj olarak pembe tonları en güzeli bence. kırmızı yakışsa da fazla sırıtabiliyor.

ben bir kere bronz tenli ve platin saçlı halimle kıpkırmızı ruj sürdüm. aynaya baktım bakmaz olaydım

neyse daha aklıma gelirse yazarım

Çakma sarışın değilim.:))Beyaz tenliyim.Makyaj yapmam,haftasonları pastel bir ruj,pembe ya da turuncuya çalan allık kullanırım.Bazen de rimel sürerim.Kahverengi ve mavi rimel gözlerime ve ten rengime gidiyor.Canlı renkler giymey, seviyorum.Çingene pembesi,pastel tonlar,biraz bronzlaşınca da beyaz güzel duruyor.Çiit maviler,turuncular... ne varsa giyerim.Kışın da kahve tonları çok yakışıyor.Nohut rengi,camel rengi CISSS ! :)

Sadece sarı saçlı olanlar değil,beyaz tenli ama saç rengi farklı olan bayanlar da önerilerini paylaşabilir
Beyaz tene yakışan saç renkleri hakkındaki fikirleri de bekliyoruz

oldukça beyaz tenliyim fotoğraflarda parlıyorum hele birde yüzümde flaş patlayınca doğa üstü bir canlı gibi görünüyorum... ama pudra fondeten kullanmayıda hiç sevmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…