• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarışınlara parfüm önerisi

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363
arkadaşlar sarışınlara, beyaz tenlilere önerebileceğiniz yaz kokusu var mı? she kullanıyorum ama değişiklik yapmak istiyorum.

bence candy de çok güzel aslında she ye bensio bende sarışınım bu arada :D

Kizlar parfümün sarisinlikla esmerlikle ne alakasi var..? varda benmi bilmiyorum fisfisfis:sm_confused:

yaw ilk defa duyuyorum :)) cevremde hic böyle birsey duymadim bende parfüm almaya gittigimde ordaki bayana diyeyimki lütfen esmerlere yakisan bir parfüm :roflol:

Gucci enyv me kullaniyorum sarisinimda ama
bunu ilk defa duydum parfumde renk ayrimi olmazki..

Parfüm her tende farklı durur arkadaşlar oyüzden herkese göre değişir:utangac: Bende sarışınım yaz için kullandığım parfümüm Dolce&Gabbana Light Blue Tavsiye ederim kıslar çok güsel :1hug:

tamam tende farkli durabilir ama sarisinlarin hepsi esmerlerin hepsi ayni tende degilki...

Yinede uzatmiyalim benim sarisin arkadasim hypnotic poison kulaniyor güzelde kokuyor...

este lauder'in beyond paradise'ı cok hoş çiçek kokan bi parfümyerimseniben dp'de denedim ben çok hoşuma gitti fresh ve kalıcı temizlik hissi uyandıran güzel bir yaz kokusu gibi geldi bana ve zaman geçtikçe daha da güzelleşti:içelim: ben ilk fırsatta alıp kullanmak istiyorum, bence bi dene beğeneceğini umuyoruma.s.

tamam tende farkli durabilir ama sarisinlarin hepsi esmerlerin hepsi ayni tende degilki...

Sarışın esmer kumral diye sınırlamadım canım ben..Her tende farklı durur elbette bu salgıladığımız hormonlarla ilgiliymiş bi dergide okumuştum yerimseniben

arkadaşlar bende sarışınım bir kere esmer bi arkadaşımın tavsiyesine uyup onun kulladıı parfümü aldm gerçekten ağır geldi ve kullanamadım avon parfümlerinden çiçek kokulu olanlar tercihim always ve celebre müthş yakışıyor yaza

genelde hypnose da onerilmiş sanırım.
ben de parfümümü değiştirmeyi düşünüyorum.
bu hypnose u deneyeceğim sanırım.

Hypnose esmer kokusudur. Ağırdır yani.
İşte benim listem.
Issey Miyake
Light Blue
Allure
Jadore
Truth
Touch of Pink
Gio
Envy ME
Pure Poison

sarışın esmer diye şimdiye kadar hiç duymadım parfüm ayrımı ama (crystal aura) çok güzel kokuyo deneyebilirsin.

Back