Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlara ombre yakışır mı?

delu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
239
93
Kızlar merhaba öncelikle ben yaklaşık 5 aydır ombre yaptırmak istiyorum ama doğal sarışınım .Yani benim bildiğim ombrenin amacı saçın tonunu açmak ben de sarışın olduğum için daha ne kadar açılabilir ki diyorum.Yaptırırsam belli olur mu,güzel gözükür mü ya da benim gibi olup ombre yaptıran var mı cevaplarsanız cok sevinirim :)) saçım tam olarak bu renk : https://www.google.com.tr/search?q=...F05%2F25%2Fdogal-sari-sac-renkleri%2F;490;700

asla asla asla boyama tatlım biz senin o doğal rengini elde etmek için ne kadar uğrasıyoruz :) sakın aklından boya fıkrını cıkar he illa değişiklikmi istiyosun kestir o zaman :)

Canım doğal açıcılardan kullanarakta yapabilirsin illa açıcıya gerek yok zaten kendi saçın sarıymış doğal yollarlada yıpranmadan ompre yapabilirsin. mesela bu

Doğal sarışınsın ama anladığım kadarıyla çok sarı değil. Çok sarı yani platine yakın balyaj güzel olabilir benim sarışın bir arkadaşım yaptırıyordu daha da sarışın oluyordu ve ben beğeniyordum

Yakışır tabii ki.Açıcıyla değil de boyayla, oksidanla ya da doğal yollarla (papatya,limon gibi) yaparsanız saçınız daha az yıpranır.Kuaförde yaptırırsanız oryal kullanmamasını tembihleyin.

Çok teşekkür ederim kızlar ben de sac rengimle oynamak istemiyorum ama dipler boyanmiycagi icin sanki oynamis olmuycam gibi geliyor biraz bugun kuaforle konusacagim ona gore karar veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…