• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışın olmalı mıyım??? Lütfen yardım kızlarr....

efyak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
81
0
36
Antalya
Eki Görüntüle 280364 şuanki saç rengim 6.0 ile 6.1 in karışımı üzerine açık küllü kumral balyajlar yapılmıştı. 2 ay oldu aktı saçım. güneşte kızılımsı yansımalar oluyor.. sarışın olmalı mıyım?? hangi ton boyarsam o kızıl yansımalardan kurtulabilirim?? farklı fikirleriniz var mı bu saça hangi ton güzel olur?? yardımlarınızı bekliyorum kızlarrr

Aynı konudan bir kere açın yahu.
Bence saçın gayet güzel görünüyor böyle kalsın
6.1 ile boyamaya devam et kızıllığı da alır birkaç boyamadan sonra
Sarışın olmalı mısın,olabilir ten rengin müsait ama dediğim gibi bu renk de hoş

saç rengin bence çok güzel ama açık küllü ile boyarsan kızıllıktan kurtulursun die düşünüyorum

HAYYIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRR:...... çünkü sarışınlık bir hastalık :D bence hiç bulaşma o işe biraz sarı oluyorsun dahada açmak istiyorsun we asla geri başka renge dönemiyorsun SONUÇ: berbat saçlar (yanmış kırılmış uzamayan..) ama sarı saçtanda waz geçemeyenlerdenim :/ bakımını iyi yapman gerekiyor.. zor bir saç rengi ama olması gerekende bir renk çok tezat oldum sanırım :)) kendine güweniyorsan yapmalısın teninede gidecektir ana saç renginde sanıyorumki açık renk çokta kolay yakalarsın.. yakışması konusunda eminim ki yakışır ;)

Bence saç rengin gayet güzel , çok doğal duruyor..
Sarışın olma derim , doğallıktan uzaklaşma ..
Dışardaki tek tip kadınar gibi olma kendini sıradanlaştırma derim..

Back