• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarımsı tarçın bakır

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
1.134
1
156
kızlar kaçgündür saç rengimi ne yapsam diye düşünüyordum az önce kararımı verdim çok beğendim rengi saçlarımı uzun zamandır boyamıyordum kızılımsı bir koyu kestaneye boyadım geçen hafta istediğim renk bu siteden buldum
$imagesCAM6QN7R.jpg
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...in-resmini-cekip-paylasalim-dersiniz-178.html

sarımsı bir tarçın bakır sanırım bu hangi renkle yada renklerle elde ederim hangi açıcıyla ne kadar açıyım ne dersiniz ? yarın yapmak istiyorum

kızlar saçlarım kendi rengi koyu kestaneydi boya yoktu uzun zamandır boyamamıştım üzerine kızıl kahve boyadım iki gün sonra koyu kumrala boyadım 2 hafta sonra koleston açıcıyla açtım 50 dkk beklettim ama açım belime kadar olduğu için iki kutu açıcı yetmedi bazı yerler belli belirsiz daha koyu kaldı ve saçlarım sarı turuncu fln olmadı 50 dkk bekletmeme rağmen neyse açtıktan sonra altın sarısıyla boyadım ve saçlarım şuan orta kahve karamel gibi bi renk okadar beklettim açıcıyı niye böle oldu anlamadımmm

cm tarcın bakıra altın sarısı yada düz sarı ekleyip boya derimm..ama şöle bşyde var sadece tarcın bakıra boyasannn 3-4 yıkamada bu tonları yakalarsın ama bukdr açık olmass:)

saçımdan geçen işlemleri anlattım şuan kahve karamel gibi garip bi renk yinede tarçın bakıra boyasam tutarmı bide forumda bir yerde okudum mango 8.44 diye profesyol bi boya rengi varmış ama emin olamadım neyle boyasam tam ilk verdiğim rengi tutturabileceğimi

tarçın bakır ve altın karamel biraz da içine sarı bence bu renk olur gibi geliyor olmasada en yakın renk olur bu renge denersen sonucu yazarsın artık :21:

Eki Görüntüle 163576

bence bu renk sarımsı tarçın bakıra benziyor. ya benim de saçımda şu an palette açık karamel var, üstüne bu rengi boyayacağım çok merak ediyorum nasıl olacak :81:

yaa tutar mıki acaba biri kesin şu renk tutcak desin şimdi boya alıp boyucam o derece :1:

saçını koyu kestaneye boyamışın çok zor tutar o renk tam o renk olmaz koyusu olur o rengi yakalaman için zemin rengi açık olması lazım ya kuaföre açtırıp boyatıcan yada kendin birkaç defada boyuya boyuya o renge ulaşıcan ama şuan ki saçın koyu olduğu için tutmaz ama istersen açık karamel sarı ve tarçın bakır karıştır dene en kötü orta karamel olur sonra yine aynı renkleri karıştırıp boyarsın o rengi bulursun

Saçın koyu bir renge boyalıysa evet bu renkler tutmaz. rengin açılması lazım. kuaförde açtırabilirsin veya evde koleston veya palettenin açıcı boyalarıyla yapabilirsin ama saçının zarar görmeyeceği garanti değil...

açtım zaten rengini koyu dediğim kumrala boyamıştım ama kendi saçım siyah nerdeyse yinede boyasız olduğu için diplerim tuttu bu renk oldu ama altlar bukadar açılmadı güneşte bu rengin bi ton koyusu oluyo ama normalde karamel

Benim acik kumral saclarimda ayni resimdeki gibi tutmustu. Senin saclarinda boya varmis, kesinlikle aciciyla acman gerekir.

açtım zaten rengini koyu dediğim kumrala boyamıştım ama kendi saçım siyah nerdeyse yinede boyasız olduğu için diplerim tuttu bu renk oldu ama altlar bukadar açılmadı güneşte bu rengin bi ton koyusu oluyo ama normalde karamel

Resimdeki gibi tutmasi icin zeminin baya acik olmasi gerekir. Sanirim saclarini tekrar acmalisin.

benim saçlarım küllü kumrala boyalıydı bende palette tarçın bakır ve açık papatyayı karıştırdım bundan 1 ton koyu oldu düşün yani...

ben önceki mesajımda da yazdığım gibi, loreal recital 8-34 floransaya boyadığımda saç rengim böyle oldu...sarıya kaçan bir bakır
$DSC02403.jpg

Back