Saç Uzatma Yöntemleri Sarimsakli sampuanin yan etkileri..?

aLiye03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
930
5
46
Danimarka
Kizlar ben de burdaki topikden okudum ve sampuanima sarimsak rendeledim, 3 günde bir yikarim ben saclarimi ve buna sarimsakli sampuanla devam ettim..
Saclarim inanilmaz dönkulmeye basladi bunu kullanmaya basladigim günden beri, hic abartmiyorum saclarim resmen yagmur gibi yagiyor yaa..
Normalde saclarim hic dökülmezdi ve saclarim cok gür. Zaten suan kel kalmamanin nedenide saclarimin gür olmasiydi sanirim, seyrek sacli birisi olsaydim inanin coktan kel kalmistim ben bu sarimsakli sampuan kullanimindan sonra.. Kullanmayi biraktim halen dökulme asiri sekilde devam ediyor napcam ben kizlar yaa benneyaptımki
hayatimda ilk defa sac dökülme sorunu yasiyorum, sac uzatcam diye ugrasirken olan saclarimida kaybediyorum, sizde benim yaptigim gibi yapmayin.. varsin gec uzasin!!
cok kullanan haftada 1 cm uzatti, dökülme kesildi, saclarim cok güzel oldu diyor ama gel gör ki herkeze ayni etkiyi yapmiyormus..!!!!!!!

arkadasım uzulme, yapma bıdaha bakım banada aynısı oldu cok sac döküor bakım yapmak köku zayıf olanlar gidiyormus..üzülme sacın zaten cok gurse kaliteli bir sactır we kolayca uzar boyamaz yada maşa uygulamazsan yıka we cık:lepi:

Aynen canim haklisin.. Sarimsakli sampuan mahfetti saclarimi benneyaptımki
Zeytin yagi süregim avuclarim dolar sürerken.. :bbo: Seninde dedigin gibi ne yapsam ne sürsem sac dökülme sorunu yasiyorum. En iyisi kendi haline birakmak! Varsin gec uzasin saglikli olsunda..
Suan biotin ve B-combin kullaniyorum (agiz yoluyla alinan sac vitaminleri). Bunlarda saci hizli uzatiyor hemde disdan sacima dokunmadan beslemis oluyorum.. Anam disdan sacima bakim yaptigim zaman kuduruyorlarmi ne yapma diye anlamadim gittiiii sempatiksalakcinni
bende onlari ellemeden icten besliyorum, hem icten beslemek daha cabuk etki gösteriyormus cünki direk kana karisiyormus.. yerimseniben

canım bende saçlarımın gürleşmesi için en fazla 2 kere yıkadım hatta sarımsaklı olan konulara da paylaştım inanılmaz saçım döküldü ama hemen bıraktım keşke sende baktın yaramadı hemen bıraksaydın..çok korktum bende...söylediğimde de alışma evresi dedi arkadaşlar ama ben katılmıyorum...

bende aynısını yapıyorum vitamın falan alıyorum, yumurta yiyorum güçlensinler diye yanlız fazla abarttım kolestrolüm yükselmış..Dısardan yapılan uygulama bana cok risklı gelıyor, her kafa derısının ıhtıyacı farklı ve umulduğu gibi tepki vermeyebiliyor..Uygulamayı bırakalı 2 hafta oldu hala dökülüyor üzülüyorum. artık sadece uclarına uyguluyorum.. bilmiyorumkismile

ben şuan 3 gündür medobiotin içiyorum memnunum ondan...birde 10 günde 1 sinemaki yapıyorum...

arkadasım sac dokulmen ne kadar dewam ettı uygylamayı bıraktıktan sonra?

Ben bi süredir kullaniyorum sarimsakli sampuani.. evet sac cikarmada etkisi cok buyuk, sac diblerim minik minik saclarla doldu cok kisa bir sure olmasina ragmen. uzatmada da cok etkili hemen fark edilir derecede uzadi, piril piril yumusacikta yapiyor saclari.. cok canlandiriyor. neden sormak istedin ki baslamadan, sarimsagin saclara faydasini bilmeyen yoktur sanirim.. hemen basla derim. keller bile basina sürdürüyor ve yeni saclari cikiyorsa sende niye cikmasin ki

bana bunu yazmıştın aliyecim konuma ...mafoldumben

benim kansılıktan çok saçım döküldü durakladı sonra ama ara ara banyodan taramaya dökülür onu farketmedim ..aynı seyrindeydi..ama şimdi iii çok şükür

Evete canim ama zaman gectikce kötüye gitti.. baslarda memnundum :çok üzgünüm:

Aliye diger konuda Danimarkada oldugunu soylemissin orda urtekram diye cok guzel organik sampuan vardi ben 2 sise almistim ve cidden dogal bi sampuandi bir suru cesidi vardi sarimsak yerine bu sampuani denesene.

herkeste ayni etkiyi yapmiyor sarmisak bazi kisilerde dokulme yapabiliyormus..bende de ufak ufak cikmaya baslamis kuaforum ne yapiyorsan devam et dedi sarmisak dedim iykk dedi:))
sarmisak koyma jojoba yagi ve vitamin koy sampuana onlarda mutlaka iyi gelecektir.

Aliye diger konuda Danimarkada oldugunu soylemissin orda urtekram diye cok guzel organik sampuan vardi ben 2 sise almistim ve cidden dogal bi sampuandi bir suru cesidi vardi sarimsak yerine bu sampuani denesene.

Elvital kullaniyorum canim ben.. evet onlari duydum, var evet ama hic denemedim tamam denerim opuyorumnanaktan

iyi güzelde jojoba ve sampuana koydugunuz vitaminlerden burda yok ki cnaim ya
agiz yoluyla alinan sac vitamin haplarini sampuanima ezip koysam mi diye düsünmeye basladim :roflol:[

valla sizi bilemem ama bende süper etki etti evet dediğin gibi baştan döküldü onlarda zayıf olanlardı sanırım şimdi şahane gidiyoooo herkeste farklı etki ediyodurt mutlaka hatta bugün abarttım gittim sarımsak yağıda aldım aktardan diğer yağlarla karıştırdım falan iice azaldı bi kerede bu kadar etki edeceğini düşünmezdim ama cidden işe yarıyo bende ve acayip hızlı uzuyoo dip boya dan fenalık geldii zemuszemus

off kiskandim valla benneyaptımki
Peki ne kadar sonra dökülme kesildi.. ??
Ne kadardir kullaniyorsun ve ne kadar uzatti ??

Ay çok korktum ya bn yapmasam miii Öfffffffffffffff
O kadar hazılamoştım yarın kullancam diiee :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…