Saç Uzatma Yöntemleri sarımsaklı şampuan...

perik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
95
0
46
Kahramanmaraş
sarımsaklı şampuan hakkında tam olarak bilgi verebilecek biri var mı...hergün mü uygulanıor..normal şampuanımıza mı koyuyoruz...fikri olan var mı?
 
sarımsaklı şampuanı ne için kullanacaksın tatlım
 
sarımsaklı şampuanı ne için kullanacaksın tatlım_????
 
dax diye bi ürün var saç uzatmada ve çok etkili gerçekten tavsiye ediyorum
 
sarımsaklı şampuan hakkında tam olarak bilgi verebilecek biri var mı...hergün mü uygulanıor..normal şampuanımıza mı koyuyoruz...fikri olan var mı?

herhangi sacina uygun olan bir sampuan aliyorsun icine 100 ml basina 1 dis sarimsak koyuyorsun.. mesela sampuanin 500 ml ise 5 dis koyacaksin.. rendeleliyor cogu ama ben 4'e kesip atmistim. rendeleyince sampuanin agzini tikiyor ve saclarin arasinda kaliyor.. kokusundan kurtulmak istiyorsan 5 dk sutun icinde kaynat sarimsaklari ve oyle koy sampuana o zaman kokuyu aliyor süt.
 
teşekkürler ayrıntılı anlatımın için bana da bu lazımdı:))

şampuanım hazır 50 damla çam esansı,50 damla badem yağı,her100 ml ye 1 diş sarımsakbelki bir iki tanecik fzla koymuş olabilirim:))has zeytin yağı...ve tabi ki bal....bakalım saçlarım zaten boyadan 1 haftadır yıpranmıştı etkisini görecekmiyim:))
 
cok karmis katmissin cnm yaa
cok sey ayni anda saci yorar, yarayacaksada yaramaz.. en fazla sarimsak ve bal koysan yeterliydi.. sarimsak uzatir gurlestirir bal da onarir yumsatirdi senin istediklerinde yerine gelmis olurdu..
 
cok karmis katmissin cnm yaa
Cok sey ayni anda saci yorar, yarayacaksada yaramaz.. En fazla sarimsak ve bal koysan yeterliydi.. Sarimsak uzatir gurlestirir bal da onarir yumsatirdi senin istediklerinde yerine gelmis olurdu..

cnm buradan başka bi konudan aldım aynı karışımı herkeste çok memnun...zeytinyağını bn ekledim ama...itiraf ediorum:)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…