• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sarımsaklı şampuan kullananlardan yardım istiyorum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mumebe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
39
0
96
Düzce
hanımlar saçlarımda incelme ve dökülme var. sarımsaklı şampuan ve ardından saç bakım yağı kullanmaya karar verdim. sarımsaklı şampuan kullananlar var ise hangi markayı kullandınız? memnunmuydunuz? şimdiden teşekkürler

meraba arkadaşım.Benim saçımda da yoğun bi dökülme vardı şimdi biraz azaldı.
Ben fiyto sarımsaklı şampuanı kullanıyorum Yaklaşık 2 aydır.Yanında saç dökülmesi için losyon da vardı.Faydasını gördüm.Bittikten sonra da aynı şampuana devam edeceğim.Malum belli bir süre devam etmeden etkili olmuyor.Sen de alıp kullanabilirsin.Umarım faydası olur

meraba arkadaşım.Benim saçımda da yoğun bi dökülme vardı şimdi biraz azaldı.
Ben fiyto sarımsaklı şampuanı kullanıyorum Yaklaşık 2 aydır.Yanında saç dökülmesi için losyon da vardı.Faydasını gördüm.Bittikten sonra da aynı şampuana devam edeceğim.Malum belli bir süre devam etmeden etkili olmuyor.Sen de alıp kullanabilirsin.Umarım faydası olur

teşekküler. bugün macitefendinin sarımsak şampuanı ile saç bakım yağı aldım. ikisin bir kullanacağım. aynı zamana saçımıda kestirdim. umarım faydası olur.

Back